reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

Niedługo będziemy mogły zacząć używać detektorów tętna, ale jest to bajer, którego wyjątkowo nie planuje kupić. Boje się, że nie będę umiała się tym obsługiwać i spanikuje 🤷🏼‍♀️
Niektóre wykrywają tętno ok 10tc, ale to wszystko jest indywidualne. Jeśli ktoś jest panikara to wg mnie lepiej sobie darować. Dziecko może się schować, coś przesunąć i nie znajdziesz tetna. Co od razu spowoduje panikę 1000.
Ja sama muszę ro przemyśleć jeszcze 😝

reklama
Żegnam się z Wami ciąża zatrzymana na 7tc i 1 dzień . Jutro rano szpital i zabieg. Trzymajcie się rosnijscie zdrowo ♥️
Wiem że to pewnie Cię nie pocieszy ale przeżyłam na świeżo to samo 😞 bardzo mi przykro i ja też boję się jutrzejszej pierwszej wizyty... Ale na wiele rzeczy nie mamy niestety wpływu i tak samo boję się o to czego jutro się dowiem.. Mam ogromną nadzieję że będzie w końcu wszystko dobrze a Tobie z całego serducha śle uściski.. Trzymaj się kochana 😞

Witajcie!

Mam za sobą 8 lat walki, 4 nieudane procedury in-vitro, rezygnacje, a potem podjęcie decyzji o wznowieniu leczenia w Czechach.

19 lipa, po kilku dniach opóźnienia okresu wykonałam betę- 840. Badanie wykonałam dzień przed planowanym wyjazdem do Czech. Po 48h - 1900. Naturalny cud.

Do Czech pojechaliśmy na urlop. Dzisiaj jestem 6+4 i mam wizytę, bardzo się stresuję, także trzymajcie kciuki! Dokuczają mi straszne nudności i nie toleruje zapachów, każdy mnie drażni...
Witamy! Spokojnej i nudnej ciąży 🥰

Niektóre wykrywają tętno ok 10tc, ale to wszystko jest indywidualne. Jeśli ktoś jest panikara to wg mnie lepiej sobie darować. Dziecko może się schować, coś przesunąć i nie znajdziesz tetna. Co od razu spowoduje panikę 1000.
Ja sama muszę ro przemyśleć jeszcze 😝
Dokładnie tak, ja mam jeszcze dodatkowo troszkę więcej tłuszczu na brzuchu niż mieć powinnam, więc tym bardziej wydaje mi się to w moim przypadku bezsensowne. 😅 A już widzę jak spanikowana lecę do pierwszego lepszego lekarza, bo nie udało mi się złapać serduszka. Poczekam już grzecznie na pierwsze kopniaki 😅

Wiem że to pewnie Cię nie pocieszy ale przeżyłam na świeżo to samo 😞 bardzo mi przykro i ja też boję się jutrzejszej pierwszej wizyty... Ale na wiele rzeczy nie mamy niestety wpływu i tak samo boję się o to czego jutro się dowiem.. Mam ogromną nadzieję że będzie w końcu wszystko dobrze a Tobie z całego serducha śle uściski.. Trzymaj się kochana 😞
Przechodziłam to w lutym i teraz znowu mieliśmy taką wielką nadzieję ☹️ chce mi się krzyczeć i wyć ale w domu czekają dzieci ♥️

Też mam czarne myśli co do mojej jutrzejszej wizyty. Mam jakieś przeczucia,że też się będę musiała żegnać... Jeszcze dziś mam nocke, wracam z pracy i idę na wizytę 🥴

reklama
Do góry