reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja miałam i ani razu nie użyłam 🙃
Naprawdę? A tyle osób poleca 😱
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam sobie taką w kształcie U i używałam jej później cały czas byłam bardzo zadowolona może i nie są tanie ale przede wszystkim w nocy gdy zmieniasz pozycję nie musisz targać tej poduszki ze sobą tylko po prostu się przewracasz. Co takiego mam zdjęcie poniżej
Znalazłam właśnie taką samą ale w koty, już przepadłam 😂 Widzę, że jest duża, to na plus

Hej, ja po tym plamieniu jeszcze na drugi dzien mialam taki brudny sluz i narazie spokoj, ale wiem ze w kazdej chwili moze sie to zmienic.
Przez 2 dni tak sie wymeczylam mdlosciami/wymiotami wieczorem i w nocy ze masakra a myslalam ze w tym tc to juz bedzie pomalu przechodzilo a jest gorzej 😁

Witam się z wami w 9+0, zaczyna się robić poważnie 😅
Powoli zaczynam się zastanawiać nad zakupem poduszki ciążowej, myśle że nawet bez widocznego brzucha może być całkiem wygodna, szczególnie że ostatnio ciężko mi znaleźć wygodną pozycję do spania 😄 Macie jakieś polecajki?
tez bym chciala kupic ale chyba jeszcze poczekam chwilke 🙂 w poprzedniej ciazy mialam i nawet maz mi ja kradl i on z nia spal 😁 wiec teraz tylko podwojna wchodzi w gre.

Naprawdę? A tyle osób poleca 😱

Znalazłam właśnie taką samą ale w koty, już przepadłam 😂 Widzę, że jest duża, to na plus
No serio. Kupiłam taka C. Dałam za nią ok 100zl. I jakoś nie mogłam się z nią ułożyć. Potem trochę córkę w tym kładłam a ostatecznie sprzedałam w cholerę bo zajmowala dużo miejsca

Witam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza :)
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie :)
Hej mamy ten sam tydzień dziś 9+2😊 u mnie też cesarka więc urodzę w lutym😊

reklama
tez bym chciala kupic ale chyba jeszcze poczekam chwilke 🙂 w poprzedniej ciazy mialam i nawet maz mi ja kradl i on z nia spal 😁 wiec teraz tylko podwojna wchodzi w gre.
Ja grzecznie poczekam do wypłaty, na szczęście to już niedługo 😂 Ja tak właśnie czuje, że mąż będzie mi podkradać poduszkę 😂

Do góry