Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Dziewczyny, które czekały na wyniki awidności- ile to trwa? Robiłam w piątek i przysięgam, że osiwieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko. Mi jest tak slabo ze nie jestem w stanie dojsc na przystanek autobusowy. Juz nie mowiac by jechac dalej.Wzdeta okropnie to i ja jestem. A jak pracuje... Mam dwie prace w jeden tylko nocki, druga w dzień. Też nic mi się nie chce ale się jakoś mobilizuje
Naprawdę? A tyle osób polecaJa miałam i ani razu nie użyłam
Znalazłam właśnie taką samą ale w koty, już przepadłam Widzę, że jest duża, to na plusJa w poprzedniej ciąży kupiłam sobie taką w kształcie U i używałam jej później cały czas byłam bardzo zadowolona może i nie są tanie ale przede wszystkim w nocy gdy zmieniasz pozycję nie musisz targać tej poduszki ze sobą tylko po prostu się przewracasz. Co takiego mam zdjęcie poniżej
Ważne że jesteś pod opieką! I mogą zareagować w każdej chwili.Dziewczyny...zostaje w szpitalu do jutra i badanie dopiero jutro...chcą jeszcze poobserwować
tez bym chciala kupic ale chyba jeszcze poczekam chwilke w poprzedniej ciazy mialam i nawet maz mi ja kradl i on z nia spal wiec teraz tylko podwojna wchodzi w gre.Witam się z wami w 9+0, zaczyna się robić poważnie
Powoli zaczynam się zastanawiać nad zakupem poduszki ciążowej, myśle że nawet bez widocznego brzucha może być całkiem wygodna, szczególnie że ostatnio ciężko mi znaleźć wygodną pozycję do spania Macie jakieś polecajki?
No serio. Kupiłam taka C. Dałam za nią ok 100zl. I jakoś nie mogłam się z nią ułożyć. Potem trochę córkę w tym kładłam a ostatecznie sprzedałam w cholerę bo zajmowala dużo miejscaNaprawdę? A tyle osób poleca
Znalazłam właśnie taką samą ale w koty, już przepadłam Widzę, że jest duża, to na plus
Hej mamy ten sam tydzień dziś 9+2 u mnie też cesarka więc urodzę w lutymWitam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie
Ja grzecznie poczekam do wypłaty, na szczęście to już niedługo Ja tak właśnie czuje, że mąż będzie mi podkradać poduszkętez bym chciala kupic ale chyba jeszcze poczekam chwilke w poprzedniej ciazy mialam i nawet maz mi ja kradl i on z nia spal wiec teraz tylko podwojna wchodzi w gre.