reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Yorki to bestie są 😀 siostra ma dwa i naprawdę bywają agresywne🙈 a owczarka nizinnego zawsze mój mąż chciał mieć❤️ cudowne stworzenia😍 my mamy Cavaliera Kinga.

Miło że strony tego Pana naprawdę! Doceń to i korzystaj jeśli tylko jest taka okazja 😊 ja pamiętam kilka sytuacji z poprzedniej już zaawansowanej ciąży, że ludzie odwracali wzrok udając, że nie widzą brzucha, byleby tylko nie przepuścić...

Cudne wieści! Gratulacje 😊

Ja też się tego najbardziej boje, do teraz mam traumę po pierwszym porodzie który prawie skończył się tragedia 😐

Mi lekarz coś wspominał o 14tyg, więc pewnie tak będę brać 🙂
Yorki są specyficzne. Ale na szczęście te zęby nie są duże, więc nawet jak skubnie to krzywdy nie zrobi.... Ale i tak ich izolujemy. Na szczęście mijają się normalnie i póki córka nie chce go przytulać nic jej nie mówi :)

Yorki to bestie są 😀 siostra ma dwa i naprawdę bywają agresywne🙈 a owczarka nizinnego zawsze mój mąż chciał mieć❤️ cudowne stworzenia😍 my mamy Cavaliera Kinga.

Miło że strony tego Pana naprawdę! Doceń to i korzystaj jeśli tylko jest taka okazja 😊 ja pamiętam kilka sytuacji z poprzedniej już zaawansowanej ciąży, że ludzie odwracali wzrok udając, że nie widzą brzucha, byleby tylko nie przepuścić...

Cudne wieści! Gratulacje 😊

Ja też się tego najbardziej boje, do teraz mam traumę po pierwszym porodzie który prawie skończył się tragedia 😐

Mi lekarz coś wspominał o 14tyg, więc pewnie tak będę brać 🙂
trzeba sprobowac sie nie martwic ale to trudne. Staram sie myslec ze mnostwo kobiet rodzi i wszystko konczy sie dobrze. Wolalabym isc po raz pierwszy i nie miec takich wspomnien. Druga ciąza to nieplanowana sprawa. Sama swiadomie bym sie nie odwazyla. Musi bycc dobrze

Dziewczyny jak Wy pracujecie? Ja jestem taka zdechla. Nawet jak nie mam mdlosci. To albo boli kregoslup alko zoladek. Straszne wzdecia. Ciagle uczucie ze mi slabo. Cisnienie 90 to najwieksze jakie mam a puls 95 w spoczynku. I czuje ze wszystko mnie meczy.

Doceniam, ale nawet się tego nie spodziewałam 🙂 niestety to częste zachowanie ludzi. Pamiętam jak byłam w sklepie i przepuściłam dziewczynę w ciąży przed siebie, a kolejka była spora. Facet przede mną błądził wzrokiem po sklepie byle tylko na nią nie spojrzeć 😑 za chwilę chyba się zapomniał i jak zobaczył jej brzuch to owszem przepuścił ja bo: Pani ma tylko dwie rzeczy to proszę iść przede mnie 😜 kasjerka też ją widziała, ale chyba bała się reakcji ludzi jak powie żeby podeszła bez kolejki. Kobiety w ciąży nie przepuszcza, ale menela z piwem już tak 😑
Menel to sam się wrypie przed kolejkę🤣 i ma wszystko gdzieś 😆
no ten błądzący wzrok niektórych jest najlepszy xD aż nie wiedzą co ze sobą zrobić 🤣 o ile kobieta dobrze się czuje i nie ma dolegliwość ciążowych to może stać, ale są sytuację, że jej słabo i niedobrze, a ludziska udają, że jej tam nie ma i to jest mega słabe😐 oczywiście zdarzają się też nasi bohaterowie którzy przepuszczają od razu 😊 tak jak Ty kiedyś ową Panią❣️

Witam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza :)
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie :)

reklama
Witam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza :)
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie :)
Witamy :)
bliźniaki- moje małe marzenie;)

Do góry