Marcia 1983
Fanka BB :)
Ale jakiego koloru są upławy ?Ja mam nadal upławy jutro chyba pójdę do lekarza bo mnie to niepokoi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jakiego koloru są upławy ?Ja mam nadal upławy jutro chyba pójdę do lekarza bo mnie to niepokoi
Jeju współczujęJa w 1 ciazy zwymiotowalam po 1,5 godziny. Musialam po 2 tyg wszyatko od poczatku powtorzyc. Pozniej juz nie bylam taka glupia i nie pilam tego swinstwa duszkiem. Z bolem brzucha ale przetrwalam
Yorki są specyficzne. Ale na szczęście te zęby nie są duże, więc nawet jak skubnie to krzywdy nie zrobi.... Ale i tak ich izolujemy. Na szczęście mijają się normalnie i póki córka nie chce go przytulać nic jej nie mówiYorki to bestie są siostra ma dwa i naprawdę bywają agresywne a owczarka nizinnego zawsze mój mąż chciał mieć cudowne stworzenia my mamy Cavaliera Kinga.
Miło że strony tego Pana naprawdę! Doceń to i korzystaj jeśli tylko jest taka okazja ja pamiętam kilka sytuacji z poprzedniej już zaawansowanej ciąży, że ludzie odwracali wzrok udając, że nie widzą brzucha, byleby tylko nie przepuścić...
Cudne wieści! Gratulacje
Ja też się tego najbardziej boje, do teraz mam traumę po pierwszym porodzie który prawie skończył się tragedia
Mi lekarz coś wspominał o 14tyg, więc pewnie tak będę brać
trzeba sprobowac sie nie martwic ale to trudne. Staram sie myslec ze mnostwo kobiet rodzi i wszystko konczy sie dobrze. Wolalabym isc po raz pierwszy i nie miec takich wspomnien. Druga ciąza to nieplanowana sprawa. Sama swiadomie bym sie nie odwazyla. Musi bycc dobrzeYorki to bestie są siostra ma dwa i naprawdę bywają agresywne a owczarka nizinnego zawsze mój mąż chciał mieć cudowne stworzenia my mamy Cavaliera Kinga.
Miło że strony tego Pana naprawdę! Doceń to i korzystaj jeśli tylko jest taka okazja ja pamiętam kilka sytuacji z poprzedniej już zaawansowanej ciąży, że ludzie odwracali wzrok udając, że nie widzą brzucha, byleby tylko nie przepuścić...
Cudne wieści! Gratulacje
Ja też się tego najbardziej boje, do teraz mam traumę po pierwszym porodzie który prawie skończył się tragedia
Mi lekarz coś wspominał o 14tyg, więc pewnie tak będę brać
BrązoweAle jakiego koloru są upławy ?
Nie mocno, tak brązoweMocno ? Brązowo ?
Menel to sam się wrypie przed kolejkę i ma wszystko gdzieśDoceniam, ale nawet się tego nie spodziewałam niestety to częste zachowanie ludzi. Pamiętam jak byłam w sklepie i przepuściłam dziewczynę w ciąży przed siebie, a kolejka była spora. Facet przede mną błądził wzrokiem po sklepie byle tylko na nią nie spojrzeć za chwilę chyba się zapomniał i jak zobaczył jej brzuch to owszem przepuścił ja bo: Pani ma tylko dwie rzeczy to proszę iść przede mnie kasjerka też ją widziała, ale chyba bała się reakcji ludzi jak powie żeby podeszła bez kolejki. Kobiety w ciąży nie przepuszcza, ale menela z piwem już tak
WitamyWitam się z wami w 9+1 tyg.
Na pokładzie 4 latka a tym razem na ten moment ciąża blizniacza
Termin mam z om na 3.03 chociaż jeśli nic się nie zmieni to ciąża skończy się jakoś w połowie lutego.
Na ciążę pojedyncza byłam gotowa wszystko przemyślane a teraz jedno wielkie pytanie jak to będzie