Marcia 1983
Fanka BB :)
Lubinjakie miasto?
Lubinjakie miasto?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lubinjakie miasto?
Lubinjakie miasto?
Tak zaczelam oglądać wasze wpisy i wiadomości z wizyt i już nie mogę doczekać się swojej kolejnej wizyty - a to jeszcze tydzieńTo prawda tak szybko robie rosną te nasze dzidziutki
CudownieI jestes spokojnaDziewczyny wróciłam ja pierwszy raz z ręką na sercu siedziałam u lekarza na badaniach 50 min. Zrobił mi trzy badania. 1 badanie ręką, 2 usg dopochwowe i z tego juz wyszło, że dzidzius mierzył 2,11 cm ale mówi ze zrobi mi trzecie badanie przez powłoki brzuszne bo po dwóch cc mam zrosty i wygiętą macice i dlatego słabiej widać obraz zarodka jak zrobił przez powłoki było widać już pięknie dzidziusia i dokładnie mógł zmierzyć 2,21cm mało tego jego podejście do mnie było tak miłe, że ja pierwszy raz miałam do czynienia z tak cudownym człowiekiem. Jestem w 8 tyg 5 dzień i właczyl mi na 3 sek serduszko. Zapytałam jego o to słuchanie to sie usmiechnil powiedział, że on nie włącza doplera kolorowego bo tylko przy takim jest emitowane ciepło ale to też nie jest takie ciepło, źe dochodzi do porononienia przez to bo gdyby tak było ludzie nie jeździliby dokonywać aborcji do Niemiec tylko tutaj przy usg by dochodziło do poronień. On mi włączył tylko jakieś tam fale aby posłuchać serduszka. Jestem szczęśliwa, spokojna i podjęłam decyzje ze to będzie mu lekarz prowadzący. Założył mi kartę ciąży. Teraz mogę jechać na urlop
Mam to samo kurde poczatek ciazy a on mi kazał na wizytę 3 tygodnie czekać mam nadzieje, ze serduszko będzie nadal biło a dzidzia będzie taka duża jak dziewczynTak zaczelam oglądać wasze wpisy i wiadomości z wizyt i już nie mogę doczekać się swojej kolejnej wizyty - a to jeszcze tydzień
Dziewczyny czy to musi oznaczać jakiś stan zapalny ? Lekarz dopiero za 10 dni :/
Zobacz załącznik 1551123
Hej, nie wiem czy ktoś Ci już odpisałam, bo dopiero nadrabiam. Moja gin w poprzedniej ciąży mówiła, że często zdarzają się infekcje bezobjawowe, dlatego co miesiac trzeba badać ten mocz i taka infekcje w ciąży koniecznie trzeba przeleczyc. Ja umawialabym się na wizytę albo teleporade chociaż.A ja mam bardzo liczne pasma śluzu i bakterie w moczu :/ i teraz myślę czy czekać na mojego lekarza do tego 7.08 czy wybrać się wcześniej? To chyba normalne u kobiet ciężarnych?
U mnie to samoJa mam jedno dziecko, ale też mam już obawy jak poradzę sobie z dwójką, mimo że ciąża planowana
Ale się cieszę gratulacjeJa już po wizycie, maluch ma 1,9 cm i serce jak dzwon jestem taka szczęśliwa, chyba serio tym razem będzie wszystko dobrze
No to cześć, ja między Lubinem a ŚrodąLubin
Lubin