olis87
Fanka BB :)
Ja dopiero wtedy zrobilam test. Zero objawów wtedy mialamDziś 5+3 dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero wtedy zrobilam test. Zero objawów wtedy mialamDziś 5+3 dopiero
Dziękuję, ja dopiero na 13.45, plus pewnie opoznienia jakieś, także siedze i czekam jak na szpilkach
Witaj! Na kiedy masz TP?Cześć dziewczyny wychodzi na to że w marcu będzie u nas w rodzinie +1
To nie kwestia szklanki wody przed tylko ok 1-1,5 litra dzień przed jestem honorywym krwiodawcą więc mogę potwierdzić, że to serio pomaga.Ja też zawsze piję szklankę wody przed i to niestety nie działa. Wszystko się chowa
Mi na prawie tydzień objawy zaniknęły w tym okresie więc głowa do góry!Dziś 5+3 dopiero
Miałam tylko blade nawet po spodziewanej miesiączce a ciąża jest. Trzeba to rozpatrywać zero-jedynkowo - jest druga kreska - jest ciąża.Cześć dziewczyny ja prawdopodobnie do kwietniowych jeśli wyjdzie wszystko dobrze ale zaczynam soe martwić i moje pytanie czy któraś tez miała bladsZe kreski przez 3 dni robienia testów i było w porządku ? Pierwsza ciąża poroniona , teraz synek 11 miesięcy , i drugi cykl stran i tak pragniemy drugiego dziecka ale zaczynam soe martwić…wrzucam dwa testy ale zrobiłam z 7 w przeciągu 2-3 dni i podobne może delikatniej wyraźne ale nie intensywnie … a dziś mam termin miesiączki
Wolałabym dopiero się dowiedzieć bo ja już schizujeJa dopiero wtedy zrobilam test. Zero objawów wtedy mialam
mowil ze podczas zagniezdzania dziecko wchodzi w sciane macicy i wtedy najczesciej dochodzi do pekniecia jakiegos naczynka itp pozniej ta krew scieka i powstaje krwiak. Podobno duzo osob tak ma, choc ja osobiscie krwiaka mam pierwszy raz.Cudnie a ci ci powiedział że skąd się wziął? Też mam krwiaka tylko z tego stresu na wizycie nie zapytalm o szczegóły...
Ja piję na stałe od kilku lat 2,5-3 litry wody dziennie i nic to nie pomaga na pobieranie Panie w labo żartowały już nawet, że ta woda to chyba przelatuje przeze mnie jakimiś innymi kanałami, ale żyły omijaTo nie kwestia szklanki wody przed tylko ok 1-1,5 litra dzień przed jestem honorywym krwiodawcą więc mogę potwierdzić, że to serio pomaga.