reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny ja prawdopodobnie do kwietniowych jeśli wyjdzie wszystko dobrze ale zaczynam soe martwić i moje pytanie czy któraś tez miała bladsZe kreski przez 3 dni robienia testów i było w porządku ? Pierwsza ciąża poroniona , teraz synek 11 miesięcy , i drugi cykl stran i tak pragniemy drugiego dziecka ale zaczynam soe martwić…wrzucam dwa testy ale zrobiłam z 7 w przeciągu 2-3 dni i podobne może delikatniej wyraźne ale nie intensywnie … a dziś mam termin miesiączki
Miałam tylko blade nawet po spodziewanej miesiączce a ciąża jest. Trzeba to rozpatrywać zero-jedynkowo - jest druga kreska - jest ciąża. :)

Cudnie :) a ci ci powiedział że skąd się wziął? Też mam krwiaka tylko z tego stresu na wizycie nie zapytalm o szczegóły...
mowil ze podczas zagniezdzania dziecko wchodzi w sciane macicy i wtedy najczesciej dochodzi do pekniecia jakiegos naczynka itp pozniej ta krew scieka i powstaje krwiak. Podobno duzo osob tak ma, choc ja osobiscie krwiaka mam pierwszy raz.

To nie kwestia szklanki wody przed tylko ok 1-1,5 litra dzień przed :) jestem honorywym krwiodawcą więc mogę potwierdzić, że to serio pomaga.
Ja piję na stałe od kilku lat 2,5-3 litry wody dziennie i nic to nie pomaga na pobieranie 😅 Panie w labo żartowały już nawet, że ta woda to chyba przelatuje przeze mnie jakimiś innymi kanałami, ale żyły omija 😅
Podziwiam, że jesteś honorowym krwiodawcą! 😍 Uważam, że to piękna inicjatywa. Gdybym tylko nie bała się tak igieł.. A mam grupę krwi 0, więc każdy mógłby z niej skorzystać.
Z ciekawości - jak długo trwa oddawanie krwi? Boli bardziej niż zwykle pobieranie krwi? Możesz coś więcej napisać o tym? 🙂

reklama
Dziewczyny czy wam tez tak puchną palce? Musiałam rozstać się już z ukochanym pierścionkiem, bo nie znam dnia ani godziny kiedy bym go nie zdjęła 😢

Do góry