Teraz jeszcze nie xD ale w poprzedniej ciąży w trzecim trymestrze codziennie miałam taką zgagę, że myślałam że zejdę. Migdały na mnie nie działały. Pomagało zimne mleko którego sporo wypijałam, zimna Śmietana i kefir
Matko aż mi ślinka pociekła teraz na kanapeczkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym
Oj ja tak samo, miałam kilka zakładanych przez głowę, może z 3 sztuki w rozm 56 i ani razu nie użyłam
Znowu mi ślinka pociekła
dziewczyny robicie takie smaki, że zaraz zeżrę wszystkie ogórki jakie mam
Oj wiem coś o tym, też byłam przerażona, wszystkie tutoriale na internecie jak kąpać noworodka były obejrzane kilkuktotnie
poszło całkiem gładko, od początku kapaliśmy malutką razem z mężem i jakoś tak raźniej, i bezpieczniej się czułam
więc spokojnie, dacie sobie świetnie rade
Z tymi położnymi to też różnie bywa xD my to trafiliśmy na taką wygodną france, która sobie zażyczyła, żebyśmy to my z noworodkiem przychodzili do niej do ośrodka, mimo, że miała do nas 200metrow dosłownie, bo mieszkamy obok. Głupia byłam, że skargi nie napisałam, ale pierwsze dziecko to człowiek nie wiedział co i jak, dopiero po czasie zrozumiałam, że jej obowiązkiem jest przychodzenie do domu. Bierze za to pieniądze. Zresztą pediatra w tym ośrodku nie lepszy
jak poszłam na wizytę PATRONAŻOWĄ to się mnie zapytała po co przyszłam ze zdrowym dzieckiem i co ona ma zrobić
tak więc wyszłam stamtąd i jeszcze tego samego dnia przeniosłam nas do ośrodka w innej miejscowości
Cudowne wieści! Bardzo się cieszę