Anulakacpi
Fanka BB :)
A te dodatkowe badania pappa itp robicie ze wzgl na wiek? Ja w poerwszej ciazy (27l) nic nie robilam. 32 aktualnie ale chyba i tak nie bede poza prenatalnymi nic dodatkowo badac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja jestem młodą osobą, ale chce mieć mniej więcej pogląd na prawdopodobieństwo chorób - jeśli będzie bardzo małe, to będę po prostu spokojnaA te dodatkowe badania pappa itp robicie ze wzgl na wiek? Ja w poerwszej ciazy (27l) nic nie robilam. 32 aktualnie ale chyba i tak nie bede poza prenatalnymi nic dodatkowo badac
Ja mam 30 i robię dla własnego spokoju równieżNie, ja jestem młodą osobą, ale chce mieć mniej więcej pogląd na prawdopodobieństwo chorób - jeśli będzie bardzo małe, to będę po prostu spokojna
TSH ładnie, ale chyba to 145 to troskę powyżej normy? Matko ja tak się boje tej krzywejJa wizytę przełożyłam na czwartek
po badaniach w sobotę jestem i czekam na inne wyniki ale TSH spadło na 0,56, a krzywa glukozowa 90-145-132.
Zobaczymy co powie lekarz
Ale to zależy jak duży jest pracodawca chcesz to zapraszam na privPowiedzmy tak jestem tam tylko formalnie w papierach zatrudniona . więc żadnego chorobowego nie dostanę od nich niestety
niee po godzinie może być max 180 więc w normie jak najbardziejTSH ładnie, ale chyba to 145 to troskę powyżej normy? Matko ja tak się boje tej krzywej
polecam cytrynową glukozę jest lepiejA mnie mdłości męczą coraz bardziej coś czuję, że wymioty to tylko kwestia czasu dzisiaj byłam na badaniach i było tyle ludzi. Miałam 36 numerek, a gdy weszłam to dopiero była kolej na 21. Chyba musiałam być zielona bo jakiś facet upierał się że da mi swój 28. Mówiłam, że poczekam ale tak się uparł, że koniec końców musiałam wziąć za co mu bardzo dziękuję, bo czułam się coraz gorzej. A to była tylko część badań, które lekarz prosił żebym zrobiła na środę. Morfologia, mocz, TSH, glukoza i coś coombsa. W środę mam dostać resztę. Już widzę jak przyjdzie mi wypić ten wspaniały napój tak bardzo znienawidzony przez kobiety w ciąży tym bardziej, że mnie mulilo zawsze po jednym ciastku. Będzie ciekawie
Oo no to może nie będzie tragedii dzięki za poleconkopolecam cytrynową glukozę jest lepiej