reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2024

reklama
Ja chyba jednak zastosuje się do zaleceń tego buca z czwartku tzn. włączę luteinę i clexane. Zdaje się na niego. Boje się, że jeśli znów się coś stanie, to będę sobie wyrzucać, że mogłam tego uniknąć...
A może skoro będę aż tak obstawiona lekami, to może moja głowa w końcu odpuści wieczne zamartwianie 😔
Kurcze nie doczytałam wczesniej jak Ci zalecił :( ja zastrzyki biorę od pozytywnego testu (zalecenie hematolog i mojego gina) więc chyba nie ma na co czekać do 7 tygodnia

Kurcze nie doczytałam wczesniej jak Ci zalecił :( ja zastrzyki biorę od pozytywnego testu (zalecenie hematolog i mojego gina) więc chyba nie ma na co czekać do 7 tygodnia
Tzn. Napisałam od 7 tygodnia bo jutro będę 7+0 a on w zeszły czwartek kazał mi je wprowadzić jak najszybciej 😐 a ja miałam wątpliwości, bo moja gin prywatnie nawet nie chciała wprowadzić acardu

Ja na pewno nie będę ich sobie sama robić (zastrzyków), po prostu nie dam rady.
Wolę już wstawać o 4 nad ranem razem z partnerem, aby on mi to robił 🙄
pamietaj ze musisz codziennie robic o tej samej godzinie 🙂 mi maz powiedzial odrazu ze mi nie zrobi tylko sama mam robic bo ja czuje co i jak 🙂
A jak zaczniesz brac zastrzyki to twoja doktorka Ci bedzie je wypisywala? Skoro o acard tez musialas prosic?

reklama
Do góry