Też oglądalam w internecie wczoraj i mi pokazuje bielsko biała ale dość kawałek jest jestem z okolic Krapkowic i zastanawiam się nad prywatna polozna, czy w ogóle państwowe szpitale się na to godzą? Może jesteś z mojej okolicy i masz do polecenia jakąś położna?
reklama
Ja jestem z okolic Katowic więc mamy do siebie spory kawałek. Póki co jeszcze nie wiem czy szpitale godzą się na położna z zewnątrz czy jeśli prywatna to tylko z personelu danego szpitala. Nie zdecydowałam jeszcze gdzie rodzę, dopiero na kolejnych wizytach będę ten temat poruszać z lekarka i wtedy też zacznę robić rozeznanie w temacie prywatnej opieki. Jak będę coś wiedzieć to dam znaćMi też wyskoczyło że bielsko biała prywatny szpital najbliżej a to dość spory kawałek odemnie ja z okolic Krapkowic, więc jak wczoraj szukałam w okolicy nic nie znalazłam, też mi przeszło przez myśl aby rodzic w prywatnym. Ale bardziej też myślę o prywatnej położnej, wiesz coś może czy szpital państwowy godzi się na prywatna polozna? Może jak jesteś z okolicy masz jakąś położna do polecenia?
Ok dzięki.Ja jestem z okolic Katowic więc mamy do siebie spory kawałek. Póki co jeszcze nie wiem czy szpitale godzą się na położna z zewnątrz czy jeśli prywatna to tylko z personelu danego szpitala. Nie zdecydowałam jeszcze gdzie rodzę, dopiero na kolejnych wizytach będę ten temat poruszać z lekarka i wtedy też zacznę robić rozeznanie w temacie prywatnej opieki. Jak będę coś wiedzieć to dam znać
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja wypiłam wszystko na raz na jednym wdechuSiedzę właśnie na krzywej. Pierwsze pobranie za mną. Glukozę miałam cytrynową, smak całkiem całkiem ale ilość do wypicia mnie przeraziła. Na szczęście się udało wypić wszystko w nieco ponad 2 min
Ja to wzięłam na 4 razy próbowałam na raz ale w połowie kubka mnie zemdliloJa wypiłam wszystko na raz na jednym wdechu
Ja to praktykowałam kiedyś jakieś zatykanie nosa, że może pomoże chociaż nie wiem ile to ma wspólnego ale psychicznie pomagaJa wypiłam wszystko na raz na jednym wdechu
Ann_
ja tez tak robilamJa wypiłam wszystko na raz na jednym wdechu
Dziewczyny zaczynam 27 tydzien. Jak to leci. Za tydzien mam wizyte. Pewniej junior juz ponad kilogram wazy
u mnie 24+5 ale też już myślę o końcuja tez tak robilam
Dziewczyny zaczynam 27 tydzien. Jak to leci. Za tydzien mam wizyte. Pewniej junior juz ponad kilogram wazy
teraz nam szybciej zleci bo odliczamy do świąt
reklama
ew18elina511
Cześć dziewczyny. My czujemy się dobrze. Malutka daje o sobie znać codziennie. Dziś mamy 24+5. W piątek wizyta. Odebralam wyniki krwi i moczu. Z moczem wszystko ok. Z krwi wychodzi dalej anemia ale erytrocyty nie spadły przez 4 tyg. Hematokryt trochę podskoczył. Ale za to MCV mam powyżej normy i tak się zastanawiam czy to może mieć związek z anemia czy tak jak piszą na necie że to niedobór Wit b12 i kwasu foliowego. Może któraś z was coś wie?
No nic czekamy do piątku i się okaże wszystko.
No nic czekamy do piątku i się okaże wszystko.