Smerfetka94
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny mam mega dziwne uczucie jakby mi się macica napinała czy to normalne??
Ma tak któraś?
Ma tak któraś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w takiej sytuacji bralam nospe i sprawdzalam czy jest lepiej no i odpoczynekKurcze dziewczyny mam mega dziwne uczucie jakby mi się macica napinała czy to normalne??
Ma tak któraś?
Czuje tylko jak leżę na plecach.w takiej sytuacji bralam nospe i sprawdzalam czy jest lepiej no i odpoczynek
Ja nawet nie wiem jakie to uczucieKurcze dziewczyny mam mega dziwne uczucie jakby mi się macica napinała czy to normalne??
Ma tak któraś?
a jak by jeszcze na dodatek dzieciątko kopnęło z nienacka to juz wgl mogło by być źleTo tez fakt. Pozostaje tylko II trymestr wiec, ale ja chyba rower sobie odpuszcze całkowicie.
Tak, mnie wypadają garściami ostatnio...Dziewczyny zauwazylyscie u siebie moze nadmierne wypadanie wlosow? Ja mam tak od pewnego czasu zawsze myslalam, ze w ciazy wlosy sa w lepszej kondycji, a wypadaja juz po ciazy...
Dobrze, że mam gęste i grube włosy bo teraz mi tak wypadają, że jakbym miała cienkie to bym łysa chodziła...Tak, mnie wypadają garściami ostatnio...
Ja mialam tylko w 4-5 tygodniu ciazy bole jakbym zaraz miala dostac miesiaczke. Teraz nie czuje nic. Czasem jak tutaj dziewczyny pisza o bolu podbrzusza to mysle czy napewno wszystko jest OKJa nawet nie wiem jakie to uczucie
Szczesciara ja mam cienkie wlosy z natury, wiec nie chce myslec co teraz bedzie z moja fryzuraDobrze, że mam gęste i grube włosy bo teraz mi tak wypadają, że jakbym miała cienkie to bym łysa chodziła...
To jest myśl :-) Chociaż ja myślę, że on mi wyszedł taki blady przez to właśnie, że mocz się nierównomiernie rozlał. Ale test wskazujacy tydzień ciąży to dobry pomysłAnula
To rob te elektroniczne ktore pokazuja tc
Bedziesz wiedziala czy beta rosnie
U mnie w ciazy z corka testy tydzien po terminie byly bardzo blady
Ile sie nastresowalam.. A tez bety nie moglam zrobic bo bylam na wakacjach za granica