DobreMyśli
Fanka BB :)
Mam identycznie czasami nawet o 5 mam już oczy jak 5 złJa już jakiś czas Ledwo siedzę do 23 a wstsje 6 czasami 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam identycznie czasami nawet o 5 mam już oczy jak 5 złJa już jakiś czas Ledwo siedzę do 23 a wstsje 6 czasami 7
Kochana przyzwyczajaj się bo to uczucie będzie Ci towarzyszyć do końca życia koniecznie daj znać po wizycieZaczyna mnie łapać stres. Widziałam już bijące serce była radość a teraz jest obawa czy bije dalej. Człowiek chyba już cała ciąże będzie tak się denerwował.
Zaczyna mnie łapać stres. Widziałam już bijące serce była radość a teraz jest obawa czy bije dalej. Człowiek chyba już cała ciąże będzie tak się denerwował.
WitajCześć dziewczyny
Dołączam do Was Po dwóch latach starań i jednej ciąży biochemicznej w końcu się udało Aktualnie 8 tydzień i 3 dzień, przewidywany termin na 3.03.2022
z moim synem po 6, to luksus dzisiaj np. 5:25Ale dupa..
Budzę się po 6.00 od paru dni i już nie mogę zasnąć
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
Mam to samo z tym wstawaniem… zawsze ostatania do wychodzenia z łóżka a teraz cały czas się budzę wcześnie ranoAle dupa..
Budzę się po 6.00 od paru dni i już nie mogę zasnąć
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
@Otylia. ja wczoraj byłam u lekarza żeby się uspokoić a dziś już od nowa dumam czy wszystko okej… masakraZaczyna mnie łapać stres. Widziałam już bijące serce była radość a teraz jest obawa czy bije dalej. Człowiek chyba już cała ciąże będzie tak się denerwował.
Dobre@Otylia. ja wczoraj byłam u lekarza żeby się uspokoić a dziś już od nowa dumam czy wszystko okej… masakra
Pasowało by sobie kupić sprzęt Usg do domu
Imbir ma bardzo dobre właściwości łagodzące nudności Często nawet w suplementach występuje. Podobno banany są też dobre na nudności, ale ja nie mogę ich jeść więc niestety nie wypróbuję, ale tipa podamMamuski! Odkryłam mała pomoc przy porannych mdlosciach -wypijam wieczorem przed snem wodę z zaparzonym świeżym imbirem. Na mnie działa , może komuś się przyda, bo te mdłości są okropne
Dziś po wizycie zamierzam iść na basen trochę popływać i zastanawiam się nad zakupem karnetu aby chodzić regularnie. Co sądzicie ? Podobno pływanie jest zaraz po spacerach i jodze jedna z najbardziej bezpiecznych aktywności dla przyszłych mam
Dziś mam bardzo dużo pozytywnego myślenia w sobie i jakoś energia mnie rozpiera I Wam tego życzę Kochane i czekam na Wasze wieści i zdjęcia z USG
Edit: Nawet nie sądziłam, że jest nas tu tak wiele, które mają za sobą długie starania. Cieszę się że tu jestem i że mogę z Wami ta radość dzielić