Alexz89
Fanka BB :)
Ja byłam 5+2 i serduszko pięknie biłoA serduszko już biło? Ja w środę idę i będzie właśnie 5+6 tc. Ostatnio byłam w 4+1 tc i był malutki pęcherzyk ciążowy, boję się, że będzie pusty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam 5+2 i serduszko pięknie biłoA serduszko już biło? Ja w środę idę i będzie właśnie 5+6 tc. Ostatnio byłam w 4+1 tc i był malutki pęcherzyk ciążowy, boję się, że będzie pusty
No to szybciutko się pokazało mam nadzieję, że u mnie też będzieJa byłam 5+2 i serduszko pięknie biło
Ja już mam dzisiaj i zaczynam się stresować jutrzejszym ginemMatko, a ja już jutro 8+0
Ja też nie robiłam bo to nic nie dajeJa też nie robiłam
No właśnie, ja miałam w 13 dc owulację, ale że pęcherzyk był wcześnie, bo w 4+1 tc, to mam nadzieję, że zarodeczek się już pokażeU mnie w 5+6 byl tylko pecherzyk zoltkowy widoczny, ale ja mialam owu rowno w 14dc, wiec wszystko sie zgadza.
Niestety jeszcze nie było widać, jutro mam wizytę to dam znaćA serduszko już biło? Ja w środę idę i będzie właśnie 5+6 tc. Ostatnio byłam w 4+1 tc i był malutki pęcherzyk ciążowy, boję się, że będzie pusty
Mój kropek rośnie [emoji24][emoji24][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
O takA jak się edytuje posta ?