A możesz napisać ile dpo byłaś badając betę ?Cześć, chyba i ja mogę do Was dołączyć. Beta w zeszły poniedziałek 4,5 (czyli jeszcze nieciążowa), w środę już 33 a wczoraj 317. Powtórzę jeszcze jutro żeby sprawdzić przyrost, a w czwartek mam wizytę u lekarza. Na usg jeszcze pewnie nic widać nie będzie ale to mój pierwszy cykl po poronieniu więc lekarz napisał mi że mam przyjść.
reklama
wesola_mamusia
Fanka BB :)
Coś pokręciłam z odpowiedzią
wesola_mamusia
Dziś boli mnie brzuch już od dwóch godzinJa tak mam - codziennie boli mnie brzuch. Nic nie robię szczerze mówiąc - czekam aż przejdzie w późniejszym etapie. Mnie brzuch i piersi dość mocno bolą.
Alexz89
Super, gratulacjeCześć, chyba i ja mogę do Was dołączyć. Beta w zeszły poniedziałek 4,5 (czyli jeszcze nieciążowa), w środę już 33 a wczoraj 317. Powtórzę jeszcze jutro żeby sprawdzić przyrost, a w czwartek mam wizytę u lekarza. Na usg jeszcze pewnie nic widać nie będzie ale to mój pierwszy cykl po poronieniu więc lekarz napisał mi że mam przyjść.
Nie miałam monitoringu więc mogę się tylko domyślać po objawach. Wg mnie owu była 24.06 więc badając betę pierwszy raz (5.07)byłam 11 dpoA możesz napisać ile dpo byłaś badając betę ?
Witajcie! Myślę że mogę śmiało dołączyć do Was. Co prawda by gina nie byłam ( pójdę ok 8 tyg ) ale beta ma dobre przyrosty. Z moich obliczeń termin na 14 marca.. 3 ciąża . Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję na wspólne przeżywanie tych już nie całych 9 miesięcy.
J
julianap
Gość
Dziewczyny, ja sobie zaszalałam i zrobiłam pierwszy prezent przyszłej mamie
Wlaśnie do mnie dotarł album ciążowy. Jestem nim zauroczona i Wam pokażę ❤❤❤
Wlaśnie do mnie dotarł album ciążowy. Jestem nim zauroczona i Wam pokażę ❤❤❤
Załączniki
A mogę wiedzieć jaki wynik bety i ile dpo? Tak z ciekawości pytam dla porównania... . No i oczywiście gratulacje . Z moich wyliczeń wychodzi na 18 marca i lekarz tak samo za 2 tyg dopieroWitajcie! Myślę że mogę śmiało dołączyć do Was. Co prawda by gina nie byłam ( pójdę ok 8 tyg ) ale beta ma dobre przyrosty. Z moich obliczeń termin na 14 marca.. 3 ciąża . Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję na wspólne przeżywanie tych już nie całych 9 miesięcy.
A mogę wiedzieć jaki wynik bety i ile dpo? Tak z ciekawości pytam dla porównania... . No i oczywiście gratulacje . Z moich wyliczeń wychodzi na 18 marca i lekarz tak samo za 2 tyg dopiero
reklama