My nie mieliśmy. A ta wysypka to różowa, ale nie idstająca od skóry, tak?9 dzień po szczepieniu i wyszła nam wysypka, takie dosyć duże kropki (pół cm), jak długo u was to schodziło?
reklama
Tak, takie plamki, widzę na necie że typowa i sama przechodziMy nie mieliśmy. A ta wysypka to różowa, ale nie idstająca od skóry, tak?
Właśnie wróciłam z Jaśkiem ze szczepienia i mój syn dostał naklejkę dzielnego pacjenta a ja dostałam opierdziel od starego dziada na parkingu, że dziecko nie ma czapki..Myślę że gdyby miał naklejki z napisem "wyrodna matka" to byłabym szczęśliwą posiadaczką takiej odznaki
Tak, to raczej poszczepienna wysypka, pediatra mi o niej mówiła.Tak, takie plamki, widzę na necie że typowa i sama przechodzi
Ja już mojej mamie powiedziałam "Po czym poznać ze przyszla wiosna? Babcia goni z czapeczką za wnukiem, a mama ściąga"Właśnie wróciłam z Jaśkiem ze szczepienia i mój syn dostał naklejkę dzielnego pacjenta a ja dostałam opierdziel od starego dziada na parkingu, że dziecko nie ma czapki..Myślę że gdyby miał naklejki z napisem "wyrodna matka" to byłabym szczęśliwą posiadaczką takiej odznaki
Ja jak wysłałam mojej mamie zdjęcie Jaśka z placu zabaw to pierwsze pytanie jak do niej zadzwoniłam to "a on już bez czapki?"Ja już mojej mamie powiedziałam "Po czym poznać ze przyszla wiosna? Babcia goni z czapeczką za wnukiem, a mama ściąga"
Niedługo mama
Fanka BB :)
mnie korci żeby małemu z łóżeczka zrobić już tapczanik bo mamy tą barierkę, mógłby swobodnie się przemieszczać. Czy któraś z Was może już korzysta z tej opcji?Tomek dziś lepiej spał! Raz przed północą musialam mu podac smoczek bo sie przebudzil i znalezc nie potrafil i raz przebudził się, żeby się napić, ale to była akcja na 10 sekund i bach w poduszke. Później spał do rana bez pobudek na dzień dobry nawet nie wolał nas, tylko sam przyszedł z zestawem śpiocha, tj. smoczek i kocykowa krowa do przytulania i zarządał wciągnięcia go na nasze łóżko
Mary2094
Właśnie wróciłam z Jaśkiem ze szczepienia i mój syn dostał naklejkę dzielnego pacjenta a ja dostałam opierdziel od starego dziada na parkingu, że dziecko nie ma czapki..Myślę że gdyby miał naklejki z napisem "wyrodna matka" to byłabym szczęśliwą posiadaczką takiej odznaki
Już by dziad fruwał że ma się zająć swoimi 4 literami.
My od miesiąca mamy łożeczko typu domek, z barierką naokoło, z przodu jest tylko do połowy długości żeby sam wchodził i wychodził, ale mamy bez szuflady, zeby było typowo podłogowe. Żałuję, że nie kupiliśmy go znacznie wcześniej, bo już spokojnie odkąd dobrze raczkował to mógł sobie tak spać.mnie korci żeby małemu z łóżeczka zrobić już tapczanik bo mamy tą barierkę, mógłby swobodnie się przemieszczać. Czy któraś z Was może już korzysta z tej opcji?
reklama
MamM
Melania śpi na materacu na podłodze już od 3 miesięcy. Sama schodzi I wchodzi. To bardzo komfortowe dla niej i dla nas.mnie korci żeby małemu z łóżeczka zrobić już tapczanik bo mamy tą barierkę, mógłby swobodnie się przemieszczać. Czy któraś z Was może już korzysta z tej opcji?
Wysokość materaca 20 cm.