Ja generalnie mam nadwagę, a teraz z dodatkowym rosnącym brzuszkiem mam problem ze spodniami, więc u mnie popularne hm odpadło. Zamówiłam 2 pary na bonprix i to była całkiem dobra decyzja - jedne jeszcze za duże, a drugie idealne na już, mega wygodneCześć wszystkim to moja pierwsza ciąża i powoli zaczynam odczuwać potrzebę kupienia ciążowych spodni. Gdzie zaopatrujące się w ciążowe ciuchy? W internecie, macie jakieś sprawdzone sklepy, sieciówki?
Mam nadzieje ze pytanie wcześniej nie padło :/
reklama
Od 12 tygodniaDziewczynki z terminem na koniec marca (15 tydzień ciąży) czy juz macie brzuszki? ❤❤❤
U
użytkownikczka D199
Gość
Na prawdę? Mi dopiero pomalutku zaczyna sie zaokraglacOd 12 tygodnia
W poprzedniej ciąży z synem w 8 tygodniu wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży taka mi piłkę wywaliłoNa prawdę? Mi dopiero pomalutku zaczyna sie zaokraglac
Grabcia123
Fanka BB :)
Haha też czuje córkę ale nie mówię tego na głos i sama sobie tłumaczę że to nie przeczucie A presja otoczenia
Ja podświadomie czuje córkę [emoji23] może dlatego nie dopuszczam do siebie myśli że to jednak chłopczyk [emoji1787]
U
użytkownikczka D199
Gość
Na prawdę? Mi dopiero pomalutku zaczyna sie zaokraglacOd 12 tygodnia
Grabcia123
Spokojnie u mnie prawie 14tc 3 ciąża i jeszcze nikt nic nie zauważa..
Na prawdę? Mi dopiero pomalutku zaczyna sie zaokraglac
Pollyanna1
U mnie 16 i 4 i zeby jakis cos bardzo bylo widac to nie powiem. Jakbym sie pierogow najadla
Hope_2807
Tez czułam tą presję choć przeczuwałam kolejnego synka. I moje przeczucia się sprawdziły i teraz nagle wszyscy „super”, „będziesz jedyna w domu. Będą cię na rękach nosić” itp. Oprócz jednej koleżanki, która stwierdziła ze mam pecha już byłej koleżankiHaha też czuje córkę ale nie mówię tego na głos i sama sobie tłumaczę że to nie przeczucie A presja otoczenia
reklama