reklama
Patii26
Fanka BB :)
A to ja znów jestem realistką. Na pewno nie jestem pesymistką, źle byłoby mi z tym, że negatywnie myślę. Raczej uważam co będzie to będzie, ale idzie to bardziej ku optymizmowi, że myślę pozytywnieTo ja jestem mega pesymistką zawsze, kiedyś byłam realistką.
U nas od 6.30 wariacje, i tylko 10 minut drzemki, ze mamuśka zdążyła tylko iść za potrzebą do WC. Bateryjki ciągle naładowane na full.
Mary2094
Brawo dla Bartka! czyli siostra ma się czego obawiać zaraz będzie ją gonićDziewczyny, Bartek dzisiaj zrobił 2 małe kroczki! On jutro konczy 10 miesięcy, wiec mnie bardzo tym zaskoczył
A powiedz mi ile córka miała jak zaczęła chodzić?
Czyli identycznie jak Tomek-dzień przed 10 miesiącem to teraz duuużo bycia boso i jeszcze wiecej skarpetek z antypoślizgamiDziewczyny, Bartek dzisiaj zrobił 2 małe kroczki! On jutro konczy 10 miesięcy, wiec mnie bardzo tym zaskoczył
Canis lupus
Witamy w klubieDziewczyny, Bartek dzisiaj zrobił 2 małe kroczki! On jutro konczy 10 miesięcy, wiec mnie bardzo tym zaskoczył
Mary2094
Moja laska to się ciągle coś cyka tego chodzenia do wszystkiego tak pędziła, a tutaj się jeszcze boi podreptać samaCzyli identycznie jak Tomek-dzień przed 10 miesiącem to teraz duuużo bycia boso i jeszcze wiecej skarpetek z antypoślizgami
Widac nie zbroila jeszcze wszystkiego w pozycji na czworakach, jak sie uda odhaczyc wszystkie łobuziarstwa, to zacznie chodzic i zrobi listę na nowoMoja laska to się ciągle coś cyka tego chodzenia do wszystkiego tak pędziła, a tutaj się jeszcze boi podreptać sama
Canis lupus
Do żłobka pójdzie już na nogach. I wtedy będzie nowe oblicze piorunaMoja laska to się ciągle coś cyka tego chodzenia do wszystkiego tak pędziła, a tutaj się jeszcze boi podreptać sama
reklama
Jasiek też zaczął robić pierwsze kroki samodzielne przed 10 miesiącem. Najgorsze, że on wogole nie czuje strachu przed upadkiem i puszcza się byle gdzie zrobi 4 albo 5 kroków i bęc na tyłek..Czyli identycznie jak Tomek-dzień przed 10 miesiącem to teraz duuużo bycia boso i jeszcze wiecej skarpetek z antypoślizgami