reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny, czy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Bo mój lekarz na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę (poniedzialek)od razu chciał wysłać mnie na l4 Ale nie mogłam bo musiałam w pracy z kierowniczka porozmawiać... I następnego dnia dostalam e-mail od lekarza że najpóźniej w środę mam przyjść po zwolnienie... więc tak naprawdę od 4 tygodnia jestem już na zwolnieniu... czyżby go coś niepokoilo czy tak wszyscy wysyłają od razu na zwolnienie?

reklama
Krwawie dosyć mocno. Tak jak przy okresie. Dzwoniłam jeszcze dziś do swojego gina i powiedział że na tym etapie oprócz Duphastonu nic nie pomoże. Jutro się okaże czy coś zostało. Uświadomiłam sobie że ostatnio na placu zabaw córce pomagałem wspinać się na duża zjeżdżalnie i praktycznie ja musiałam cała siła wypychac i może wtedy coś tam mi pękło. Lekarz mówił dziś że nie widzi źródła krwawienia.

Może jeszcze nie wszystko stracone jutro sadny dzień. Oby żadna nie musiała się tutaj z resztą żegnać 😘
Trzymam kciuki, daj znać

Dziewczyny, czy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Bo mój lekarz na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę (poniedzialek)od razu chciał wysłać mnie na l4 Ale nie mogłam bo musiałam w pracy z kierowniczka porozmawiać... I następnego dnia dostalam e-mail od lekarza że najpóźniej w środę mam przyjść po zwolnienie... więc tak naprawdę od 4 tygodnia jestem już na zwolnieniu... czyżby go coś niepokoilo czy tak wszyscy wysyłają od razu na zwolnienie?

W jakiej branży pracujesz?

Pracuje na infolinii w branży medycznej, kontaktu z pacjentami nie mam... ale może chciał dmuchać na zimne z racji tego, że to dzidziuś z inseminacji...
Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny 😢 u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14

reklama
Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny 😢 u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14
Dokładnie tak, od 4 tygodnia jestem na zwolnieniu. Tez dziś idę wlasnie na wizytę, na 16.20 i już powinno bic serduszko 😍 mam nadzieję że nic złego się nie dzieje... A rozmawiałaś z lekarzem? Może Ty mu zasugeruj że dla bezpieczeństwa wolalabys pójść na L4 🙂

Do góry