Dziewczyny, czy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Bo mój lekarz na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę (poniedzialek)od razu chciał wysłać mnie na l4 Ale nie mogłam bo musiałam w pracy z kierowniczka porozmawiać... I następnego dnia dostalam e-mail od lekarza że najpóźniej w środę mam przyjść po zwolnienie... więc tak naprawdę od 4 tygodnia jestem już na zwolnieniu... czyżby go coś niepokoilo czy tak wszyscy wysyłają od razu na zwolnienie?
reklama
Więc nie pozostaje nam nic innego tylko czekać na którą masz godzine ?
Dopiero 18 godzina ale musimy czekać cierpliwieWięc nie pozostaje nam nic innego tylko czekać na którą masz godzine ?
K
Katijah
Gość
Trzymam kciuki, daj znaćKrwawie dosyć mocno. Tak jak przy okresie. Dzwoniłam jeszcze dziś do swojego gina i powiedział że na tym etapie oprócz Duphastonu nic nie pomoże. Jutro się okaże czy coś zostało. Uświadomiłam sobie że ostatnio na placu zabaw córce pomagałem wspinać się na duża zjeżdżalnie i praktycznie ja musiałam cała siła wypychac i może wtedy coś tam mi pękło. Lekarz mówił dziś że nie widzi źródła krwawienia.
Może jeszcze nie wszystko stracone jutro sadny dzień. Oby żadna nie musiała się tutaj z resztą żegnać
K
Katijah
Gość
Trzymam kciukiTrzymajcie kciuki za dzisiejsza betę! Żeby rosła i rosła.
Miłego dnia ciężaróweczki Damy wszystkie radę urodzić zdrowe i piękne maluszki, zobaczycie
mrsmiki
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was jest już na zwolnieniu ? Bo mój lekarz na pierwszej wizycie potwierdzającej ciążę (poniedzialek)od razu chciał wysłać mnie na l4 Ale nie mogłam bo musiałam w pracy z kierowniczka porozmawiać... I następnego dnia dostalam e-mail od lekarza że najpóźniej w środę mam przyjść po zwolnienie... więc tak naprawdę od 4 tygodnia jestem już na zwolnieniu... czyżby go coś niepokoilo czy tak wszyscy wysyłają od razu na zwolnienie?
W jakiej branży pracujesz?
Pracuje na infolinii w branży medycznej, kontaktu z pacjentami nie mam... ale może chciał dmuchać na zimne z racji tego, że to dzidziuś z inseminacji...W jakiej branży pracujesz?
K
Katijah
Gość
No to pewnie, idź na zwolnienie skoro mamy takie prawoPracuje na infolinii w branży medycznej, kontaktu z pacjentami nie mam... ale może chciał dmuchać na zimne z racji tego, że to dzidziuś z inseminacji...
Asiorekk89
Fanka BB :)
Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14Pracuje na infolinii w branży medycznej, kontaktu z pacjentami nie mam... ale może chciał dmuchać na zimne z racji tego, że to dzidziuś z inseminacji...
reklama
Dokładnie tak, od 4 tygodnia jestem na zwolnieniu. Tez dziś idę wlasnie na wizytę, na 16.20 i już powinno bic serduszko mam nadzieję że nic złego się nie dzieje... A rozmawiałaś z lekarzem? Może Ty mu zasugeruj że dla bezpieczeństwa wolalabys pójść na L4Czyli na l4 byłaś jeszcze przed usłyszeniem serduszka na usg ? Ja liczę iż dostanę l4 gdyż pracuje w szpitalu kontakt z wirusami wszechobecny u mnie dziś 5tc4 wiec na serduszko jeszcze nie liczę a do lekarza idę dziś na 14