reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
My mamy chrzciny teraz w niedzielę, jestem ciekawa jak Antoś będzie się zachowywał w kościele 😊 bo on najchętniej siedziałby przy piersi🙈

Tez sie tego obawiam, bo chcemy w lipcu robić chrzciny a moja odkąd ma to wędzidełko podcięte to by ciągle siedziała przy cycu. I jak widzi ze odpinam stanik to się masakrycznie cieszy 😂

Mój właśnie też ma lekki latarek od kilku dni, byłam u pediatry aby go obejrzał. Wszystko dobrze ale kazał zakraplać nos, dawać takie kropelki Fenistil na zmniejszenie kataru oraz robić inhalacje z soli fizjo. I tak przez 4 dni.
No u nas nic z nosa nie leci tylko z rana muszę wyciągać smarki bo słychać ze coś tam jest. Zakraplanych odciągam i tak w kółko 🙂

Tez sie tego obawiam, bo chcemy w lipcu robić chrzciny a moja odkąd ma to wędzidełko podcięte to by ciągle siedziała przy cycu. I jak widzi ze odpinam stanik to się masakrycznie cieszy 😂
To ja nawet stanika nie zakladam😂😂😂😂wcale bo ciągle bym musiała go odpinać, jakoś nie leci mi tak żebym musiała używać tych wkładek laktacyjnych jak z pierworodna, a laktacje mi rozbujała bo karmie tylko piersią a w szpitalu byłam pewna że już nie wykarmię bo była butla konieczna.

To ja nawet stanika nie zakladam😂😂😂😂wcale bo ciągle bym musiała go odpinać, jakoś nie leci mi tak żebym musiała używać tych wkładek laktacyjnych jak z pierworodna, a laktacje mi rozbujała bo karmie tylko piersią a w szpitalu byłam pewna że już nie wykarmię bo była butla konieczna.

Ja się mega cieszę że u nas skończyła się era butelki i oby tak pozostało. Ogólnie mloda odrzuciła też smoczek, jak próbujemy jej dać gdy jest nerwowa to zaczyna się jeszcze bardziej wkurzać, ale jak dostaje pierś to już wszystko gra. 😂

reklama
Ja się mega cieszę że u nas skończyła się era butelki i oby tak pozostało. Ogólnie mloda odrzuciła też smoczek, jak próbujemy jej dać gdy jest nerwowa to zaczyna się jeszcze bardziej wkurzać, ale jak dostaje pierś to już wszystko gra. 😂
U mnie to samo, butelka odrzucona, smoczek też, właściwie nie był używany tylko u lekarza.
A miało być u mnie butelkowe karmienie bo nie było pokarmu na początku, zakupiłam wszelkie mleka modyfikowane, butelki itp.
Nawet myślałam że to ok będzie bo naje się porządnie z butelki ale szybko mała odrzuciła butle jak laktacja się rozbujała, aż jestem w szoku bo nic nie leciało początkowo.
Zadowolona też w sumie jestem bo mega, wygodnie z piersią i jeszcze nie ma, to jak mleko matki.

Do góry