reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2021

I musiałaś zapłacić za te skojarzone? A później możesz te refundowane szczepionki wziąść?
Wow nieźle te wasze dzieci przybieraja😊mój od wagi urodzeniowej przybrał 500 g w piątym tygodniu, położna mówi ze najważniejsze, że przybiera. Mi się wydaje ze na początku mało przybierał, przez to karmienie mieszane bo to się bardzo w czasie rozkładało i on ciągle wisiał na piersi a pokarmu było mało, teraz jest prawie samo mm i od razu lepiej, je bardziej regularnie i widać ze przybiera.
My też stosujemy debridat, jak długo masz go stosować? Bo mi 3 tygodnie kazała. A czy oprócz tego masz coś jeszcze na wzdęcia podawać?

Mąż zrobil afere i nie zapłaciliśmy (za to mojego męża nienawidzę bo ja bym zapłaciła i bez afery by się obyło) No i muszę już tymi skojarzonymi dalej szczepić.
A jeżeli chodzi o debridat nie wiem ile czasu stosować ale możliwe że też 3 tyg.

reklama
Robcio kończy dziś 2 tygodnie i dziś na wizycie położnej wagę odnotował 4870g! Przez tydzień przybrał 380g.
Aż sprawdziłam jak to było u starszaka i tamten w 6 tygodniu miał mniejszą wagę, bo 4444g.
Borykamy się teraz z odparzeniem pupy, bo młody pstryka kleksy co chwilę. Pampersów schodzi u nas ze 30-40 na dobę. No ale położna mówi, że tak też bywa. Zresztą starszak też pstrykał kleksami co chwilę.

Tez mieliśmy tak na początku. Kup było pełno. A teraz niestety problem

Mąż zrobil afere i nie zapłaciliśmy (za to mojego męża nienawidzę bo ja bym zapłaciła i bez afery by się obyło) No i muszę już tymi skojarzonymi dalej szczepić.
A jeżeli chodzi o debridat nie wiem ile czasu stosować ale możliwe że też 3 tyg.
Wiesz w sumie miał rację, ja też bym im powiedziała co o tym myślę 😅mój za to by się tam nie odezwał a w domu to by gadał😂

DziewcZyny a powiedzcie mi coś i tych szczepionkach, jak się zapisywałam na szczepienie mamy w przyszłym tygodniu to pani powiedziała tylko bezpłatne albo płatne lepsze i nie wiem nic więcej tylko tyle ze mam zapłacić 200 zł.

DziewcZyny a powiedzcie mi coś i tych szczepionkach, jak się zapisywałam na szczepienie mamy w przyszłym tygodniu to pani powiedziała tylko bezpłatne albo płatne lepsze i nie wiem nic więcej tylko tyle ze mam zapłacić 200 zł.

Płatne są lepsze że mniej wkłuc i idziesz po 8 tygodniach na następne szczepienie. A nie chciałam ogólnie skojarzonymi ponieważ czytałam kiedyś badania odnośnie występowania autyzmu u dzieci zaszczepionych tymi szczepionkami. (Oczywiście że to były badania i jakiś procent dzieci obejmował)

A mam pytanie 🙂kiedy dziewczyny wyprawiacie chrzest? Ja chciałam jak najszybciej ale ta pandemia i nie wiem czy ksiądz zgodzi się zrobic chrzest w sobotę dla samej rodziny bo w mojej parafii nikt niczego nie przestrzega

A mam pytanie 🙂kiedy dziewczyny wyprawiacie chrzest? Ja chciałam jak najszybciej ale ta pandemia i nie wiem czy ksiądz zgodzi się zrobic chrzest w sobotę dla samej rodziny bo w mojej parafii nikt niczego nie przestrzega

Ja czekam na powrót brata i taty z Norwegii bo tam mieszkają i pracują więc pewnie w wakacje.

reklama
Do góry