NomiMalone
Fanka BB :)
dziewczynki nie obraźcie się czy coś , ale to forum traktuję dość luźno. Ja będę ewentualnie wpadała tu z doskoku i pisała posty na tym wątku , który teraz jest. Bo szczerze powiedziawszy nie bardzo mam czas czytać ileś stron postów napisanych przez pół dnia. Mam 4 letnie dziecko , pracę na dwie zmiany , obowiązki domowe i wakacje dziecka gdzie wiadomo , trzeba pójść na dwór , coś pozwiedzać , gdzieś pojechać . Wczoraj jak wyszłam z domu o 10:00 to wróciłam o 21:00 . Nie wyobrażam sobie teraz siedzieć i nadrabiać czytanie tym bardziej , że początek ciąży u mnie = mega ochota na spanie.
Także jak coś to ja będę pisała na tym wątku , do jakiejś tam zamkniętej grupy zaproszenia nie dostałam ani mi się nic nie wyświetla, że jakaś taka grupa jest . Nie obraźcie się , że tam się nie udzielam . Po prostu nie wiem gdzie to jest jak się tam dodać , a nie będę wertowała 20 stron w poszukiwaniu wskazówki
Także jak coś to ja będę pisała na tym wątku , do jakiejś tam zamkniętej grupy zaproszenia nie dostałam ani mi się nic nie wyświetla, że jakaś taka grupa jest . Nie obraźcie się , że tam się nie udzielam . Po prostu nie wiem gdzie to jest jak się tam dodać , a nie będę wertowała 20 stron w poszukiwaniu wskazówki