Ok spróbujeTy Kochana też jesteś po stracie prawda?? To w sobotę kupujesz razem z nami!!! Będziemy siebie razem podnosić na duchu i dawać sobie przysłowiowego kopniaka w tyłek[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
W razie co z Alunia87 jakoś Ci pomożemy[emoji6][emoji6][emoji6]Ok spróbuje
AnetaManiak
Fanka BB :)
U Mnie ten czas w którym miałam stratę minął tak trochę niepostrzeżenie. Niby wiedziałam, że to teraz, ale jakoś tak próbowałam nie przykładać do tego wagi. Zajęłam głowę czymś innym i pomogło.Jak u mnie za dwa tygodnie na wizycie lekarz potwierdzi że jest OK, to też skarpetki kupię.
I ja też po dwóch stratach - w 8 i 10 tygodniu... Dziś kończę 7 tydzień, więc strach się nasila...
Musimy znaleźć sobie jakieś zajęcie Dziewczyny żeby nie zwariować w tej ciąży. Wierzę, że każda z nas będzie w przyszłym roku obchodziła dzień Matki z malutkimi stopkami w tych skarpetkach[emoji7][emoji7][emoji7]
Musimy się jakoś trzymać. Znasz przyczynę poprzednich strat?Jak u mnie za dwa tygodnie na wizycie lekarz potwierdzi że jest OK, to też skarpetki kupię.
I ja też po dwóch stratach - w 8 i 10 tygodniu... Dziś kończę 7 tydzień, więc strach się nasila...
Moja ciąża obumarla koło 7 tyg dowiedziałam się w 10 i to chyba najgorsze. Ze nic się nie działo. I to że nic się nie dzieje nie jest gwarancja że z maleństwem jest ok. Nie mogę się doczekać 9-10 tyg żeby kupić detektor tętna i moc się w domu bez usg uspokoić
agnicha38
Zaangażowana w BB
Nie, nie znam przyczyny...
Synka mam po invitro - ciąża była chuchana dmuchana od pierwszego dnia, a teraz ciąża to pamiątka po udanych wakacjach I jakoś nie mogę w nią do końca uwierzyć...
Detektor też miałam w poprzedniej ciąży - naprawdę pomaga. Muszę znów kupić, bo sprzedałam w kwietniu
Synka mam po invitro - ciąża była chuchana dmuchana od pierwszego dnia, a teraz ciąża to pamiątka po udanych wakacjach I jakoś nie mogę w nią do końca uwierzyć...
Detektor też miałam w poprzedniej ciąży - naprawdę pomaga. Muszę znów kupić, bo sprzedałam w kwietniu
Od którego tyg uzywalas? Znajoma mówiła że już w 9 tyg udało się jej.znalezc. Ja jestem zielona w tym temacie.Nie, nie znam przyczyny...
agnicha38
Zaangażowana w BB
W 10 albo 11 udało się już coś usłyszeć.Od którego tyg uzywalas? Znajoma mówiła że już w 9 tyg udało się jej.znalezc. Ja jestem zielona w tym temacie.
reklama