reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Płakać mi się chce....

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I po co? Wez sie w garsc dzuewczyno przeciez to dopiero 5 tc. Inne dziewczyny dopiero w 8 tc widzialy serduszko i lekarze im pieprzuli, ze jest zle. W takim przypadku fajnue by bylo wybrac drugiego gina.

reklama
Płakać mi się chce....

Kochana nie dziwię Ci się bo bym chyba tak samo reagowała. Ale zamiast ryczec wertuj internet i szukaj innego lekarza na poniedziałek czy wtorek!!!! Za godzinę masz dac znać na kiedy się zapisałas!!! A w czwartek pójdziesz do swojego i wtedy w razie czego będziesz ryczec!!!

Wiecie co. Teraz rozumiem dlaczego mój gin przyjmuje dopiero na pierwszą wizytę od 7 tygodnia( A wcześniej tylko jeśli coś się dzieje). Dziwiło mnie to ale właśnie jemu chodzi o takie sytuacje

ale macie ''niedobrych'' lekarzy, moja mi mówiła tylko, że jest malutki, albo że nie wiele widać i zobaczymy następnym razem bo pewnie mi się owulacja przesunęła, ani razu nie wspomniała, nic negatywnego, kazała zrobić drugą bete i od razu odpisała mi, że jest ładny przyrost. Jakby powiedziała wtedy coś w tym stylu to chyba bym zawału dostała, sama z siebie już byłam tak zestresowana przed kolejna wizyta

Ta torebka to pech a nie szczęście!! Jestem załamana. Pęcherzyk nie rośnie.

A to nie za wcześnie na takie stwierdzenia? u mnie ciałko żólte było widać dopiero w 6 tc i 1 dniu.

Moim zdaniem lekarz za wcześnie mowi o jakims szapitalu. U niektorych dopiero w 7 tc widac zarodek.
Ja bym lekarza zmienila skoro tak mowi.
Ja stracilam pierwsza ciaze w 8 tc. Zanim cokolwiek zrobii t mialam 3 razy potwierdzane ze seruszko juz nie bije.

Pytał jeszcze kiedy współżyłam? Ja tego nie zapisuje

ja bym na Twoim miejscu zrobiła jeszcze dzisiaj bete jeśli masz labo całodobowe i kolejna za 2 dni. jak będzie przyrost ok to nie będziesz się tak martwić, a przy okazji zobaczysz w który tydzień się wpasowujesz. dziwi mnie, że lekarz tego nie zasugerował...

reklama
Do góry