reklama
Idź w czwartek na to usg i zobaczymy co wyjdzie. Ja bym na Twoim miejscu zapisała się na jedną wizytę do innego lekarza na przyszły tydzień skoro Twój będzie na urlopie.Jutro mam zadzwonić do niego wieczorem. I na czeartek rano chce zrobić USG. Najgorsze że on idzie na urlop.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Po co masz iść po test to jest dopiero 5 tc spokojnie.Idę po test ciążowy warto czy nie
Ewarut
Fanka BB :)
No ale mi da beta jak Ja widziałam pęcherzyk . Teraz tylko czy obumarł czy nie.Wydaje mi się ze test Ci nic nie da ja prędzej jeśli już zrobilabym betę z odstępem 2 dni i sprawdziła przyrost
G
goszczaca
Gość
Zaraz chwila. Jestes we wczesnej ciąży, dwudniowy odstep miedzy usg i tak wiele nie zmieni. Jeszcze nie potrzebnie cie zestresuje.
Moim skromnym zdaniem nie warto. Lepiej kup sobie tabliczkę czekolady albo pudełko lodówIdę po test ciążowy warto czy nie
Lido
Zaangażowana w BB
Test nic Ci nie da...wyjdzie pozytywny...idź zrobić betę...zobaczysz na jaki tydzień wskazuje i czy prawidłowo przyrasta...Idę po test ciążowy warto czy nie
Ja miałam ostatni okres 18.06...
Do lekarza idę za 2 tyg. chyba że coś złego wcześniej się będzie działo...
Wolę iść jak już można wszystko sprawdzić...wtedy będzie wiadomo czy ok, czy nie...
Ewarut
Fanka BB :)
Powiedział że to szybko rośnie. I będzie widaćZaraz chwila. Jestes we wczesnej ciąży, dwudniowy odstep miedzy usg i tak wiele nie zmieni. Jeszcze nie potrzebnie cie zestresuje.
Dokładnie jestem tego samego zdania. Zapisz się gdzieś na poniedziałek na wizytęZaraz chwila. Jestes we wczesnej ciąży, dwudniowy odstep miedzy usg i tak wiele nie zmieni. Jeszcze nie potrzebnie cie zestresuje.
reklama
No jeśli przerasta prawidłowo to znaczy ze sie prawidłowo rozwija. Albo jak dziewczyny mówią poczekaj jeszcze na kolejne usgNo ale mi da beta jak Ja widziałam pęcherzyk . Teraz tylko czy obumarł czy nie.