reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Mi założył kartę ciąży na wizycie serduszkowej. Ale dostałam Ją do ręki dopiero na następnej wizycie po dwóch tygodniach. Za to już były w niej wpisane wyniki badań krwi, grupa krwi i Moje dane, wyniki moczu. No i u Mnie na każdej wizycie mocz jest badany na obecność białka i bakterii, waga, ciśnienie i posiew z pochwy. Tak to U Mnie wygląda.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro:/ trzymaj się jakosTa torebka to pech a nie szczęście!! Jestem załamana. Pęcherzyk nie rośnie.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
To była Twoja pierwsza wizyta??? W którym tc jesteś?? Co w ogóle jeszcze lekarz mówił??Ta torebka to pech a nie szczęście!! Jestem załamana. Pęcherzyk nie rośnie.
LizkaELIZKA
Moderatorka
Tzn że co? Będzie rosnąć, jest szansa czy koniec?Ta torebka to pech a nie szczęście!! Jestem załamana. Pęcherzyk nie rośnie.
To była Twoja pierwsza wizyta??? W którym tc jesteś?? Co w ogóle jeszcze lekarz mówił??
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale to Twoja pierwsza wizyta była?Ta torebka to pech a nie szczęście!! Jestem załamana. Pęcherzyk nie rośnie.
Pecherzyk żółciowy pojawia się dopiero koło 6 tygodnia i zaczyna rosnąć (o ile dobrze kojarzę). Może jednak za wcześnie. Kazał przyjść za tydzień?? Co jeszcze powiedział?
reklama
Ewarut
To moja druga ciąża. Pierwszą wizytę miałam 19.07 i kazał przyjść dziś więc byłam a tu takie informacje.To była Twoja pierwsza wizyta??? W którym tc jesteś?? Co w ogóle jeszcze lekarz mówił??