reklama
Niestety mam to samo:/Powiedzcie mi, czy też macie takie zaparcia??
Ja w toalecie nie byłam już chyba 4 lub 5 dni. Czuję się jakbym w brzuchu miała balon. Na wagę nie wchodzę bo aż się boję co tam zobaczę
Wszystko jest dla ludzi kobieta w ciazy to też człowiek!Wiem zgrzeszyłam jem lasy i pije piwo Żywiec bezalkoholowe pychota zestwik
Ewelinka87-87
Fanka BB :)
Ja tez w sobotę piłam piwko bezalkoholowe trzeba bylo dotrzymac towarzystwa znajomymWiem zgrzeszyłam jem lasy i pije piwo Żywiec bezalkoholowe pychota zestwik
A to jeszcze mu nie mówiła o ciąży?Ja mam już 3 dzieci dosyć dużych .Ale te 3 to z moim ex mam a teraz będę miała z moim obecnym partnerem .Nie wiem Jeszcze jakie będzie jego zachowanie
Ewarut
Ja tez w sobotę piłam piwko bezalkoholowe trzeba bylo dotrzymac towarzystwa znajomym
Przepraszam bardzo obiecuje poprawę i ,że więcej się to nie powtórzy
mimi8334
Tak ,tak już mowilam .Chodzilo mi ogólnie o jego opiekę nade mną w tym czasieA to jeszcze mu nie mówiła o ciąży?
reklama
mimi8334
A nie nadskakiwanie to tez nie ,tak źle ze mną nie jest.Radzilam sobie w 3 poprzednich ciążach sama bardzo dobrze to i teraz dam radę .A Ja osobiście nie lubię jak ktoś nade mną nadskakuje . Nie dajemy się zwariować, żyjemy normalnie nie jestem obłożnie chora nie dźwigam ciężarów. Robię wszystko to samo co przed ciążą