Ewelinka87-87
Fanka BB :)
Dziękuję Kandi92 za powitanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a w pracy wiedzą o ciąży?? Bo kobiety w ciąży na nocki nie mogą pracować.Dziewczyny u mnie podobnie w domu...Teraz w pracy taki maraton miałam że wolne przed nocka albo po tylko, albo na dzień...Tyle co w sobote pomyłam podłogi w całym domu, od strychu po piwnice i u nas na piętrze i nic już nie robiłam, bo duszno było że szok.. Jutro wpadają koleżanki z dziećmi na babska kawę, ale mam to gdzieś posprzątam po poludniu dopiero, bo one rano będą...
A ten "spam" dla kobiet w ciąży to miał być PRE NA LEN, nie wiem czemu teraz juz nazw nie można podawać...
Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w marcóweczkachWitam dziewczynki Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne Wedlug tego co piszą w internetach termin mam na 22 marzec 2018
Hej. Ja mam na 21Witam dziewczynki Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne Wedlug tego co piszą w internetach [emoji14] termin mam na 22 marzec 2018
Najważniejsze,ze wszystko w porządku i bije serduszkoJuż po wizycie.
Nadal są 3 pęcherzyki ale tylko w jednym jest zarodek z bijącym serduszkiem. 2 puste.
Więc bliźniaków nie będzie.
Trochę się cieszę (jakby to nie brzmiało) bo nie wiem jak bym dała radę z taką ilością dzieci....
Ja w gościach to korzystam z leniuchowania na maxa .Tak jak już wcześniej napisałam ,jestem zmeczona zmęczeniemZrobic wam focie jak syf w chalupie mam tez leniwa. Leżę i jem
Witaj w naszym marcowym gronieWitam dziewczynki Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne Wedlug tego co piszą w internetach termin mam na 22 marzec 2018
Ja mam 16 mc synka. Przy pierwszej ciazy tez kolo mnie skakal a teraz juz nie wiem czemu nie chce...A macie już dzieci? Bo nasze to pierwsze i chyba dlatego mąż skacze wokół nas i sam mi nic nie pozwala zrobić. Nawet czasem do przesady:/