reklama
Jak dobrze... nie tylko ja tak mam, lenistwo, lenistwo, lenistwo Po pracy prosto do łóżka, wszystko (co konieczne) robione na raty. Teraz tydzień poleżę w domu to może się trochę odrobię z moim "syfem", bo mąż ogarnia, ale tylko z wierzchu i tak żeby był czysty kubek na kawę choć nawet rosół pierwszy raz ugotował wczoraj
Szczerze, to ta Twoja wypowiedź mi poprawiła humor Bo ja też w domu syf jak nigdy. Myślałam, że tylko ja tak mam. Leń straszny się ze mnie zrobił i zwalam to na te mdłości i wymioty. Bo jakieś wytłumaczenie muszę mieć. A tak powżnie to marzę, żeby mieć porządek jak miesiąc temu ale jak tylko się za coś wezmę to od razu mi niedobrze i trzeba usiąść albo się położyćZrobic wam focie jak syf w chalupie mam tez leniwa. Leżę i jem
KikaRika
Moderatorka
Dziewczyny u mnie podobnie w domu...Teraz w pracy taki maraton miałam że wolne przed nocka albo po tylko, albo na dzień...Tyle co w sobote pomyłam podłogi w całym domu, od strychu po piwnice i u nas na piętrze i nic już nie robiłam, bo duszno było że szok.. Jutro wpadają koleżanki z dziećmi na babska kawę, ale mam to gdzieś posprzątam po poludniu dopiero, bo one rano będą...
A ten "spam" dla kobiet w ciąży to miał być PRE NA LEN, nie wiem czemu teraz juz nazw nie można podawać...
Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
A ten "spam" dla kobiet w ciąży to miał być PRE NA LEN, nie wiem czemu teraz juz nazw nie można podawać...
Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez balagan i nielad [emoji14] maz malo wyrozumialy i sie wkurza ze tylko leze i jem. Na usg jeszcze nic nie widac. Doktorek powiedzial ze w pt mam sie zglosic wieczorkiem do szpitala na badania w sb nastepne usg. To sobie polezakuje jeszcze wiecej [emoji14]
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelinka87-87
Fanka BB :)
Witam dziewczynki Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne Wedlug tego co piszą w internetach termin mam na 22 marzec 2018
Pewnie ze mozesz witamy kiedy pierwsza wizyta?Witam dziewczynki Czy mogę dołączyc do grupy? 14 lipca zrobiłam test sikany i BetaHcg. Oba testy pozytywne Wedlug tego co piszą w internetach termin mam na 22 marzec 2018
A macie już dzieci? Bo nasze to pierwsze i chyba dlatego mąż skacze wokół nas i sam mi nic nie pozwala zrobić. Nawet czasem do przesady:/U mnie tez balagan i nielad [emoji14] maz malo wyrozumialy i sie wkurza ze tylko leze i jem. Na usg jeszcze nic nie widac. Doktorek powiedzial ze w pt mam sie zglosic wieczorkiem do szpitala na badania w sb nastepne usg. To sobie polezakuje jeszcze wiecej [emoji14]
reklama
Ewelinka87-87
Fanka BB :)
U mnie pierwsza wizyta 10 sierpnia. Szczerze powiem, że nie przeczytałam całęgo wątku, więc przepraszam jeśli będę powtarzac pytania