reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

To jakies 29 tez sa na forum bo je tez 29 w listopadzie.
Matko dziewczyny tyle piszecie ze szok. :) ciezko nadążyć. [emoji6]
Co do zamknietej grupy to tez sie pisze tylko ze ja dopiero 1 sierpnia mam pierwsza wizyte wiec jeszcze chwila.
Powiedzcie mi czy jak bylyscie w 5 tyg to juz przytylyscie bo ja mam wrazenie ze jest mnie 2 razy wiecej. [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
podejrzewam, że to woda powoduje uczucie takiej ciężkości :) pij jak najwięcej...latwo mówić...ja prawie nic nie pije :p

reklama
Ogłoszenie parafialne PROSZĘ O UWAGĘ:)

Którą z Was podać jako moderatora zamkniętej grupy?:)

Edit: Kto pierwszy ten lepszy:D

Taa kółko różańcowe matki marcowej 2018:D
Ha ha.. Wolalabym żeby był ktoś inny, ja zalozylam ten wątek, nuech ktoś inny bedzie moderatorem. Chcesz? To cie zgłoszę;)
Matka przełożona hehe chyba mi dziś humor dopisuje. Co musiałabym robić? W sumie mogę być.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za dziewczyny dziś wizytujące :) Wszystko będzie dobrze :) Dajcie znać jak tylko będą jakieś wiadomości :)

Do dziewczynki, która leży w szpitalu. Nie martw się kochana! Sama przez to przechodziłam w zeszłym tygodniu, wiem,że to ogromny stres. Ale wszystko będzie dobrze. Ja dopiero teraz przestałam plamić. Biore 3x dziennie duphaston i nospę.
Ale chyba jeszcze sobie dokupię magnez bo czuję, że mi brzuch twardnieje.
Wogole idę w środę do lekarki rodzinnej bo mam mega dziwne bóle brzucha, ale nie na dole i tak jakby guzek ruchomy. Coś jest nie tak.

Ja mam tak samo z jedzeniem. Non stop jestem głodna. Sama nie wiem co bym zjadła. Wydaje mi się, że na coś mam ochotę, zjem to a potem sobie myslę, że to nie było TO :p
A nie chciałabym przytyć więcej niżw poprzedniej ciąży :)

Ja piję herbate owocową i rumianek. Rzadko kiedy czarną.

No dziewczyny w czwartek rano robilam betke i bylo 8 a dzis 200. Myslicie ze ok przyrost? Mi tylko jest niedobrze jak wstane rano i nie zjem sniadania. Po jedzeniu mi mija

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry