reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja pisałam na priv ale tu tez potwierdzam, jestem za zamknięciem.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja idę 26 sierpnia[emoji4] tez nie wiem co włożyć bo juz brzuszek mam widoczny. W poprzednich ciazach dało się ukryć a teraz nie bardzo to widzę... macie jakieś propozycje kiecek? [emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam sobie wczoraj w mohito rozkloszowana na dole tylko ze u mnie nic nie widać.

Ja mam taka w ktorej sie elegancko mieszcze w sumie to nabralam wlasnie do niej cialka. To sukienka jeszcze z mojego slubu.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Wy już na zwolnieniach? :)
Podczytuje Was ale doraźnie... bo w pracy siedzę...
A marzę żeby do łóżka się położyć :/

Dziewczyny Wy już na zwolnieniach? :)
Podczytuje Was ale doraźnie... bo w pracy siedzę...
A marzę żeby do łóżka się położyć :/
Nie no ja w pracy ale ostatnio na szczescie luzniej. Mam zamiar od 24 sierpnia isc najpierw na urlop do konca wrzesnia a pozniej na zwolnienie.

Nie no ja w pracy ale ostatnio na szczescie luzniej. Mam zamiar od 24 sierpnia isc najpierw na urlop do konca wrzesnia a pozniej na zwolnienie.

Nie szkoda Ci urlopu? Po macierzyńskim będzie na wagę złota.

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

Ja mam nadzieje popracować do października jak wszystko będzie dobrze, w czerwcu byliśmy 2 tyg nad morzem. Może jeszcze z tydzień weźmiemy w sierpniu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja muszę zadzwonić jutro do kadrowej i zapytać jak to jest bo Ja jestem na wychowawczym.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry