reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Ja planuje isc w srode a @ mialam 19. Czerwca ostatnia. Pewnie tylko pecherzyk bd widac...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam ostatnią 12 czerwca i w zeszłą środę było widać pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek [emoji4] wszystko zależy od tego kiedy była owu i zagnieżdżenie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja nie dam rady nic jeść. Niedobrze mi się robi już na samą myśl o jedzeniu i schudłam ok 2 kg [emoji30]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Twoich okolic, z Gostynina dokładnie
emoji2.png

Pyszna rybka jest tez w Goscincu pod Żaglami, za Nowym Duninowem
emoji2.png

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No cos ty:D superr:D no w koncu ktoś:D

Mnie jak mdli na siłę coś wciskam do jedzenia z nadzieja ze ustana, ale bywa różnie. Na głodzie było by chyba jeszcze gorzej. Ja siku co najmniej raz w nocy wstaje. Jeśli chodzi o ból piersi to już jest lepiej ale bywało ze mega bolały.
Właśnie z mężem skończyliśmy oglądać Bridget Jones 3.Fajny film ale ten poród mnie przeraził hehe.

Ja miałam ostatnią 12 czerwca i w zeszłą środę było widać pęcherzyk, ciałko żółte i zarodek [emoji4] wszystko zależy od tego kiedy była owu i zagnieżdżenie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O to jest nadzieja ze zobacze wiecej ;)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze dziewczyny Wy już po wizytach w większości i kolejne planujecie a ja dopiero przed 1szą i nie wiem czy iść już w tym tyg (będzie 6tc) czy dopiero w kolejnym...
W sumie mam tylko 2 dni wolne teraz, z czego w 1 przyjeżdżają koleżanki z dziećmi na babska kawę do południa, więc zostaje tylko czwartek.

Co do objawów to u mnie ich brak, a poprzednio już piersi miałam dużo większe, nabrzmiałe i mega humory... A teraz tyle co zjadłabym "konia z kopytami"..
Aa no i jeszcze latam siku co chwila, a poprzednio nie miałam z tym większych problemów, nawet w nocy nie wstawałam x razy jak niektóre koleżanki.. A teraz jak tydzień przed terminem @ latałam co chwila siku z powodu zapalenia pęcherza, to biegam do teraz a pęcherz zdrowy..
Czyli jednak objawy jakieś mam;)

Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj sie ja tez jeszcze nie bylam na piewrszej wizycie. Ode dopiero ok 1 sierpnia to bedzie ok 7 tyg. [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry