reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Kurcze dziewczyny Wy już po wizytach w większości i kolejne planujecie a ja dopiero przed 1szą i nie wiem czy iść już w tym tyg (będzie 6tc) czy dopiero w kolejnym...
W sumie mam tylko 2 dni wolne teraz, z czego w 1 przyjeżdżają koleżanki z dziećmi na babska kawę do południa, więc zostaje tylko czwartek.

Co do objawów to u mnie ich brak, a poprzednio już piersi miałam dużo większe, nabrzmiałe i mega humory... A teraz tyle co zjadłabym "konia z kopytami"

Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, ja musialam wczesniej bo mialam niepokojace uplawy:) ale wszystko gra

reklama
Dobrze że nie jestem z tym jedzeniem osamotniona[emoji12] Właśnie zjadłam opakowanie śledzi i nawet nie poczułam, więc upiekłam frytki z keczupem, dopchalam kanapka i wciąż nie mogę powiedzieć że jestem najedzona.

Za to cały dzień nie mam apetytu a poranki to juz w ogóle tragedia[emoji40]

Ja niestety pije czarną herbatę ale słaba i z cytryna, tylko na taka mam ochotę i pomaga w bólu żołądka. Ograniczam do jednej dziennie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak u was dziewczynki samopoczucie. Ja od rana kiepsko się czuje. Muli mnie prawie cały dzień. Do kitu to jest i te promieniowanie, mulenie tak jak by od żołądka idzie. Jak bym "pochlała " i miała zatrucie alkoholowe dosłownie identyczne samopoczucie. Do bani. Jutro ginekolog na 18:00 Ciekawe co za newsy mnie czekają
Wiesz, że czuję się dokładnie tak samo? Masakra. Ja też jutro do mojego gina na 17:00 [emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu bez stanika to już w ogóle koszmar,jak zdejmuje go do kąpania to czuje jakby miały mi się oberwać :eek:
Co do bólów jajników to nie wiem .
Też tak mam [emoji6] dopóki są w staniku to ich nie czuję, za to rano i wieczorem bolą masakrycznie..

Kurcze dziewczyny Wy już po wizytach w większości i kolejne planujecie a ja dopiero przed 1szą i nie wiem czy iść już w tym tyg (będzie 6tc) czy dopiero w kolejnym...
W sumie mam tylko 2 dni wolne teraz, z czego w 1 przyjeżdżają koleżanki z dziećmi na babska kawę do południa, więc zostaje tylko czwartek.

Co do objawów to u mnie ich brak, a poprzednio już piersi miałam dużo większe, nabrzmiałe i mega humory... A teraz tyle co zjadłabym "konia z kopytami"

Napisane na Tiger w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy mialas ostatnia @?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planuje isc w srode a @ mialam 19. Czerwca ostatnia. Pewnie tylko pecherzyk bd widac...

A ja przełożyłam wizytę że środy na poniedziałek, bo mężuś jedzie zawodowo nad morze w środę i zabiera mnie ze sobą [emoji4] zostaniemy sobie do piątku [emoji6] dzieciaki jadą jutro do babci na tydzień, to będzie okazja pobyć sam na sam. Już nie pamiętam kiedy byliśmy gdzieś bez dzieci [emoji4]

reklama
Ja planuje isc w srode a @ mialam 19. Czerwca ostatnia. Pewnie tylko pecherzyk bd widac...

Jestem na Waszym etapie...ostatnia miesiączka 18 czerwca :)
U lekarza byłam tylko po leki w zeszłym tyg. Ale nawet usg nie robiłam bo i tak nic by nie było widać jeszcze...póki nie mam plamień czy innych dolegliwości to czekam jeszcze z wizytą...:) tak się ten czas wlecze :/

Do góry