reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny. DO poniedzialku czekam na prywatne wiadomości od Was. Jeżeli chcecie byc w zamkniętej grupie odezwijcie się. W poniedziałek prześle wszystko do anislu.

Dużo nas z tego rocznika @AnetaManiak ja z 6 stycznia, więc niby ten sam rocznik a rok roznicy:D
No to się zgadza, praktycznie rok[emoji6]Ja to już nawet bliżej 31gru bo około 20godz się urodziłam[emoji6][emoji6][emoji6]Moja mama mówi, że Mi się nie spieszyło bo o tydzień Mnie przenosiła aż lekarze wywołali poród bo nie chcieli żeby mama zaczęła Im rodzić w sylwestra. A i tak musieli cesarke robić bo Moja mama jest bardzo wąska w biodrach, a Ja byłam kawał baby[emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też niedawno skończyłam 30 :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w maju skończyłam 30stke :) Faktycznie sporo nas w podanym wieku :)

Cześć wszystkim nowym przyszłym mamusiom ;)

Ja miałam dziś urwanie głowy :( Masakra w tym Zakopcu w wakacje. To nasz pierwszy letni sezon i jest roboty po pachy. Muszę się oszczedzać :(

Mimo zmeczenia przeczytałam posty. Ok stu nowych :) I oby tak dalej!

Ja na zgage zawsze żuje gume miętową mi zawsze pomaga ;)

Musze przyznac ze troche nie doczytalam o tej tabeli hmm moglybyscie cos przyblizyc?

Trzymajcie sie cieplutko! :) W końcu czas na sen!

reklama
Hej dziewczyny,

Ja miałam bardzo ciężki tydzień. Bardzo dużo stresu zarówno w pracy jak i w życiu osobistym ale już nie będę tego rozgrzebywala żeby znowu się nie stresować.
Teraz jestem w szpitalu z moim synem, ale myśle ze dzisiaj już wyjdziemy.

Fajnie ze robi się nas tutaj zdecydowanie wiecej, pewnie zaczynamy dobijać terminami do końca marca co?!

Z objawów u mnie mdłości, zgaga, wzdęcia które jak narazie chyba są najgorsze. No i cycki, czuje jakby mi płonęły, swędzą, bolą, dosłownie wszystko.

Ja tez jestem z grudnia ale 26.12 ;)

Ja w pierwszej ciąży miałam ogromna ochotę na wino. I powiem wam ze się ostatnio zdziwiłam byłam kilka miesięcy temu u ciężarnej znajomej i wyciągnęła wino 0%. Nawet nie wiedziałam ze takie jest.

Jeśli chodzi o zachcianki ja narazie nie mam. Raczej brak apetytu i mnie odrzuca, jem jak muszę.

Jeśli chodzi o to czego nie wolno jeść to tak jak wy staram się nie wpadać w paranoje wiec nie jem surowych ryb, mięsa itd ten standard.

Wózki podobają mi się dwa i zobaczymy który wygra, natomiast pewnie kupię używany.

Ja mam pierwsza wizytę w środę, modlę się żeby wszystko było dobrze. Po tym stresie który mu zafundowałam to musi być naprawdę silne dziecko jeśli wszystko jest Ok.

A właśnie macie jakieś przeczucia co do płci?
Ja mam ogromne, ze będę miała drugiego synka, wiec w zasadzie już wszystkie nasze rozmowy mówimy ze to on i traktujemy jako chłopca :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry