reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Kochane kupiłam auto Bardzo się cieszę, bo miałam dość szukania.
Dzisiaj robiliśmy grilla i zjadłam karkówkę i umieram. Czuje, że będzie spotkanie z toaletą

@Leonia89
zyje, zyje, ale jestem tak zmeczona ostatnio ze nie mam sily pisac......
a co do blizniakow to tak na 100% okaze sie w poniedzialek, gdy zobaczymy ile serduszek bije,
To daj znac kochana, odpoczywaj:)
Jam też 30 no jeszcze nie bo ja z grudnia i pierwszy dzieciuch będzie jak się uda...
To prawie rok roznicy miedzy nami:D
Kochane kupiłam auto Bardzo się cieszę, bo miałam dość szukania.
Dzisiaj robiliśmy grilla i zjadłam karkówkę i umieram. Czuje, że będzie spotkanie z toaletą
Pochwal się autem:D
Ja po czekoladzie mialam tragedię:)

Uff ale miałam do nadrobienia ;) U mnie dwa kilo w dół przez dwa tygodnie, a jem więcej niż zwykle . Poza tym z objawów mam wciąż ból piersi, rwanie w dole brzucha i senność. Wybaczcie ale ja soich danych do tabelki narazie nie podam, dopiero jak przejdziemy na fb lub na tajną grupę.

reklama
Do góry