Hej dziewczyny, ja nie wiem. Nie było mnie jeden dzień a tu proszę tyle czytania
Odpowiem to na co zapamiętam
Sasanka87- dziewczyny naprawdę nie ma powodów do obaw, jeśli lekarz powiedział że wszystko przebiega prawidłowo możemy ćwiczyć
Ja bym nie wysiedziała tylu miesięcy bez ćwiczeń
Ja robię co 2 dzień 15 km na rowerze- mam miękkie siodełko, jak jest jakiś większy krawężnik schodzę z roweru, jak mniejszy podnoszę pupę żeby wyeliminować wszelkie wstrząsy. Ale rower też może być do 6 miesiąca. Oprócz roweru ćwiczę także pilates, polecam ćwiczenia Angeliki Pióro na yt
Basen jest fajny może się zapiszę
Nordic walking tez bardzo fajna sprawa
Molly- bardzo mi przykro, że musisz leżeć. Zwłaszcza że masz córeczkę, i tym się najbardziej martwisz. A czemu dostałaś plamień coś wcześniej robiłaś? przemęczyłaś się ? Czy tak znikąd? Opowiadaj nam jak się czujesz i jak w szpitalu opiekują się Tobą.
angelika87- Co do odchudzania to chyba ja też się zapiszę
Obiecałam sobie że będę jadła tylko zdrowa ale jadę na działkę za kilka dni a tam takie wspaniałe domowe pączki..
No nie wiem co zrobię... A co do usg w 11 tyg- jestem w szoku, że tak późno wykryli ciąże bliźniaczą
Ewelia- Jaki duży ten twój bąbelek
mój miał 3 mm jak go badali
apolinka- co do brzucha. To ja mam prawie 7 tydzień, a mam brzuch jakbym miała 12-13. W pierwszej ciąży miałam maleńki długo ukrywałam że jestem, a teraz? Już muszę luźniejsze ciuchy nosić. Bluzki zwłaszcza, w spodnie się mieszczę
Chyba jutro dam zdjęcie z rana jak wygląda mój brzucholek
michalina_ch - nie martw się co będzie to będzie może rzeczywiście bliźniaki. Jak tak to wielkie szczęście dla Was naprawdę. Tylko się cieszyć
Co do imprez to mnie nigdy nie ciągnęło i nie ciągnie. Taka już jestem- spokojniejszy typ wolę domek
Jestem abstynentem jeśli chodzi o papierosy i alkohol. Nie znoszę. Zawsze jak są święta to mnie namawiają do trunku, a ja jedyne co mogę wypić to cydr
Na imprezę bym nie poszła ale do kina oj tak poszłabym. Wiem, że potem jak już dziecko słyszy to niestety w kinach jest za głośno. Pamiętam w poprzednich ciążach że się strasznie dzidziuś denerwował i skakał na filmie akcji. Dlatego najlepiej teraz dziewczyny chodzić do kina na takie filmy