reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

andżelika87 to jeszcze maluch...zapewne nie ma dziur...pewnie miałaś jechać tylko do kontroli..myślę,że spokojnie możesz to przełożyć na "lepszy" dzień, bądź nawet na drugi trymestr ;)

dziewczynki, według Waszych informacji....historii Waszych i Waszych znajomych...jeśli pierwsza ciąża nie była donoszona to jest jakaś szansa, że druga będzie donoszona? Boję się czy dotrwam do tego 38 tc skończonego....
Wlasnie sęk wtym ze na dolnych czworkach ma dwie male dziurki:( skad to sie wzielo nie wiem.

reklama
Cześć Dziewczyny, witam się i ja :-) przede wszystkim gratuluję kaŻdej z osobna :-) ja dziś kończę 7 tydzień, w zeszłym tygodniu w środę miałam wizytę u gina,widziałam serduszko :-) to moja druga ciąża, wcześniej miałam ciężką drogę,poronienia itp. Ale w końcu się udało :-) no i teraz drugi raz...Jestem szczęśliwa,ale też oczywiście boję się...doskwieraja mi młodości, wymioty, i od dwóch boli mnie z prawej strony,jakby jajnik,pachwina,wizadlo...nie mam pojęcia co...to taki jakby ciągły ból,jakbym nie widziała serduszka, myslalabym,że to ciąża pozamaciczna, więc teraz sama nie wiem co to może być...czy któraś z Was też tak ma? Mam nadziej,że to nic groźnego :-)
Widziałam wątek farbowanie włosów, sama mam cały czas dylemat, farbowiac czy nie?
Ale do końca trzeciego miesiąca, będę siwa jak gołąbek :-:-)
Następna wizytę mam dopiero 26.07.2017...ehh ile to jeszcze czasu...
Pozdrowionka!:-)
Witaj. I gratuluje:D rozgosc sie na naszym wątku:)

Który to tydzień?
7+3 ☺
Cześć Mamuśki,
Mam 31 lat, 7 lat po ślubie i cały czas nic... Od dwóch lat regularne wizyty u ginekologa, badania...Wyniki wszystkie Ok, nasienie idealne i nadal nic :(

3 lipca test pozytywny - szok i ogromna radość zrobione kolejne 3 testy i na wszystkich 2 kreski, na następny dzień wizyta u ginekologa - USG dopiero na poniedziałek 17.07. umówione i już nie mogę się doczekać - może wtedy uwierzę tak na 100%
Ostatnia miesiączka 27 maja - według kalkulatora termin 09.03. - w poniedziałek będzie wszystko wiadomo

Hsg zrobione - 04.07. wynik 1011
06.07. wynik 1789

Uff odważyłam się napisać :)
Gratuluje. Nic sie nue boj wszystko bedzie dobrze ☺
Cześć Dziewczyny, witam się i ja :-) przede wszystkim gratuluję kaŻdej z osobna :-) ja dziś kończę 7 tydzień, w zeszłym tygodniu w środę miałam wizytę u gina,widziałam serduszko :-) to moja druga ciąża, wcześniej miałam ciężką drogę,poronienia itp. Ale w końcu się udało :-) no i teraz drugi raz...Jestem szczęśliwa,ale też oczywiście boję się...doskwieraja mi młodości, wymioty, i od dwóch boli mnie z prawej strony,jakby jajnik,pachwina,wizadlo...nie mam pojęcia co...to taki jakby ciągły ból,jakbym nie widziała serduszka, myslalabym,że to ciąża pozamaciczna, więc teraz sama nie wiem co to może być...czy któraś z Was też tak ma? Mam nadziej,że to nic groźnego :-)
Widziałam wątek farbowanie włosów, sama mam cały czas dylemat, farbowiac czy nie?
Witaj kochana i rozgosc się. Z nami tak szybko nie osiwiejesz ☺

Cześć Mamuśki,
Mam 31 lat, 7 lat po ślubie i cały czas nic... Od dwóch lat regularne wizyty u ginekologa, badania...Wyniki wszystkie Ok, nasienie idealne i nadal nic :(

3 lipca test pozytywny - szok i ogromna radość zrobione kolejne 3 testy i na wszystkich 2 kreski, na następny dzień wizyta u ginekologa - USG dopiero na poniedziałek 17.07. umówione i już nie mogę się doczekać - może wtedy uwierzę tak na 100%
Ostatnia miesiączka 27 maja - według kalkulatora termin 09.03. - w poniedziałek będzie wszystko wiadomo

Hsg zrobione - 04.07. wynik 1011
06.07. wynik 1789

Uff odważyłam się napisać :)
Gratuluję Kochana i witaj wśród nas:)

Witaj :)Gratulacje! Wszystko napewno będzie dobrze ,pozytywne myśli przede wszystkim :)

reklama
Dziewczyny, trochę się martwię, bo biorę kwas foliowy dopiero od momentu, jak się dowiedziałam że jestem w ciąży, czyli dwa dni przez spodziewaną miesiączką. Jak to u was jest/było? Ja teraz pluje sobie w brodę.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaczęłam brać jak zrobiłam test

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry