reklama
Dziewczyny badania wszystkie wyszły mi dobrze, beta super tylko okazalo sie ze nie mam przeciwcial toksoplazmozy a w domu kot...nie balabym sie tak bardzo gdyby nie to ze mieszkam z babcia ktora tuli glaszcze tego kota a potem nie myje rak i dotyka przecież wszystkiego łącznie z jedzeniem...wiem ze jeśli higiena jest zachowana nie ma problemu ale w takim wypadku strasznie się boje...
Doti306
Fanka BB :)
Witam
Mam na imię Dorota i jestem tutaj nowa 30 Czerwca i 1 lipca test pokazał || kreseczki.Byłam juz na kontrolnym usg 4 lipca i troszkę mam poślizg pomiędzy tym co pokazalo usg a tym ile czasu okresu brak.Ostatnia miesiaczke mialam 25.maja.Jest poślizg 10 dni bo wg usg był to 4 tydzień a wg okresu ponad 5.Za nie całe 2 tyg mam kolejna wizytę u ginekologa i powinno już być słychać bicie serduszka; ) termin porodu wyliczylam wg aplikaci i wyszedl początek marca. Pewnie jak pójdę na 2ga wizytę będę znała więcej szczegółów. Najważniejsze oby wszystko było dobrze. Chciałam się przywitać i przyłączyć do was by jakoś było nam raźniej. Pozdrawiam
Mam na imię Dorota i jestem tutaj nowa 30 Czerwca i 1 lipca test pokazał || kreseczki.Byłam juz na kontrolnym usg 4 lipca i troszkę mam poślizg pomiędzy tym co pokazalo usg a tym ile czasu okresu brak.Ostatnia miesiaczke mialam 25.maja.Jest poślizg 10 dni bo wg usg był to 4 tydzień a wg okresu ponad 5.Za nie całe 2 tyg mam kolejna wizytę u ginekologa i powinno już być słychać bicie serduszka; ) termin porodu wyliczylam wg aplikaci i wyszedl początek marca. Pewnie jak pójdę na 2ga wizytę będę znała więcej szczegółów. Najważniejsze oby wszystko było dobrze. Chciałam się przywitać i przyłączyć do was by jakoś było nam raźniej. Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
a jak długo już mieszkasz z tym konkretnym kotem i czy on wychodzi z domu? Jeżeli masz już z nim długo kontakt a kot nie wychodzi to prawdopodobnie kot nie jest nosicielem toksoplazmozy i nic nie przywlecze z dworu.Dziewczyny badania wszystkie wyszły mi dobrze, beta super tylko okazalo sie ze nie mam przeciwcial toksoplazmozy a w domu kot...nie balabym sie tak bardzo gdyby nie to ze mieszkam z babcia ktora tuli glaszcze tego kota a potem nie myje rak i dotyka przecież wszystkiego łącznie z jedzeniem...wiem ze jeśli higiena jest zachowana nie ma problemu ale w takim wypadku strasznie się boje...
poziomka_84
Dziewczyny, chciałam wam oficjalnie powiedzieć, że zaczęły się u mnie mdłości w związku z tym pytanie - jak sobie z nimi radzicie?
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
O
Od kilku miesięcy z nim mieszkam z tym ze on dopiero od jakiś 3 wychodzi na dwór:/ niestety w sąsiedztwie też są koty które chodzą po naszej działce i boje się ze nawet jeśli do tej pory nasz kot nie jest chory to w końcu może coś załapać...a jak długo już mieszkasz z tym konkretnym kotem i czy on wychodzi z domu? Jeżeli masz już z nim długo kontakt a kot nie wychodzi to prawdopodobnie kot nie jest nosicielem toksoplazmozy i nic nie przywlecze z dworu.
Witamy nowa marcowa mame jak samopoczucie w ciąży?Witam
AnetaManiak
Kochana Mnie też męczą i to niemiłosiernie. Mi pomaga jak sobie zaparzę imbir i słodka to miodem. Kroje kawałek imbiru obieram zalewam wrzątkiem i przykrywam tak na 5-10minut i wtedy dodaję miodu. Dlatego ostatnio mało co piszę bo po prostu aż Mi się nic nie chce od tych mdłości. Od rana do wieczora [emoji53][emoji53][emoji53]Dziewczyny, chciałam wam oficjalnie powiedzieć, że zaczęły się u mnie mdłości w związku z tym pytanie - jak sobie z nimi radzicie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mimi8334
Super,ze badania wszystkie dobrze niestety co toksoplazmozy to się nie wypowiem ,nie mam kota ani styczności z kotem .Dziewczyny badania wszystkie wyszły mi dobrze, beta super tylko okazalo sie ze nie mam przeciwcial toksoplazmozy a w domu kot...nie balabym sie tak bardzo gdyby nie to ze mieszkam z babcia ktora tuli glaszcze tego kota a potem nie myje rak i dotyka przecież wszystkiego łącznie z jedzeniem...wiem ze jeśli higiena jest zachowana nie ma problemu ale w takim wypadku strasznie się boje...
reklama
mimi8334
Właśnie myślałam o Tobie bo się dawno nie odzywałaśKochana Mnie też męczą i to niemiłosiernie. Mi pomaga jak sobie zaparzę imbir i słodka to miodem. Kroje kawałek imbiru obieram zalewam wrzątkiem i przykrywam tak na 5-10minut i wtedy dodaję miodu. Dlatego ostatnio mało co piszę bo po prostu aż Mi się nic nie chce od tych mdłości. Od rana do wieczora [emoji53][emoji53][emoji53]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom