reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Hej dziewczyny, jak dzisiaj samopoczucie? U mnie masakra. Zjadłam na śniadanie jajecznicę ze szczypiorkiem i czuje jak by mi to wszystko w gardle stalo:/ mam nadzieję ze u was lepiej:) miłej soboty :)
U mnie nawet Ok ,mdłości nadal nie mam ale napad duszności mam i tak mi słabo i ten ciągły ból głowy

reklama
Hej dziewczyny. Co do grupy zamkniętej ... ja zostaję tutaj ... parę lat temu na zamknięty wątek przeszłyśmy dopiero gdy wszystkie urodziły :)
Wiem, ze dużo osób podczytuje ale się nie ujawnia, wiem ze nasze wiadomości mimo wszystko są takim osobom pomocne...
tutaj ledwo wątek powstał a już chcecie uciekać , przecież i tak w większości jesteście anonimowe, wiec nikt Wam nie wytknie co piszecie :))

Ja jestem testomaniakiem, trochę zamartwiam się do poniedziałku do następnej bety ... ale mam wrażenie, ze testy coraz mocniejsze .... wczoraj poszliśmy z mężem na kolacje, ale już nie dałam rady wrócić o własnych nogach , tak mnie bolał brzuch .... na szczęście przeszło teraz tylko jajniki pobolewają ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ledwo wróciłam do domu. Okropnie mi duszno i mdłości w sklepie mnie dopadła. Po raz pierwszy. Nakręcona jestem tak, że wszystko mnie drażni.

Hejka, my się poprzednio zamknęliśmy na gazecie po jakis dwóch miesiącach jak już każdy kto chciał dołączył. Mi by to odpowiadało najlepiej bo jest wtedy bardziej intymnie jednak.

Co do soboty to jesteśmy na działce na wsi. Od dwóch dni mam fazę rzodkiewkowa [emoji4]chyba dziś pęczek wsunelam na śniadanie do bułki z szynka. Zrobiliśmy 3 km spacer po lesie, na obiad grill także dziś pełen relaks [emoji268][emoji269][emoji268][emoji295]️[emoji295]️

Hejka, my się poprzednio zamknęliśmy na gazecie po jakis dwóch miesiącach jak już każdy kto chciał dołączył. Mi by to odpowiadało najlepiej bo jest wtedy bardziej intymnie jednak.

Co do soboty to jesteśmy na działce na wsi. Od dwóch dni mam fazę rzodkiewkowa [emoji4]chyba dziś pęczek wsunelam na śniadanie do bułki z szynka. Zrobiliśmy 3 km spacer po lesie, na obiad grill także dziś pełen relaks [emoji268][emoji269][emoji268][emoji295]️[emoji295]️

Ale ci zazdroszcze, a ja mam full roboty:(i jeszcze ledwo zywa chodze. Nue wysypiam się, syn w nocy urzadzs se wedroeki do nas rozpycha i kopie niemilosiernie

reklama
Do góry