reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ten test u nas przeszlo 30 zl kosztuje.
Te podbrzusze mnie tylko boli az tak jakos dziwnie piecze
No ja też mogłabym tak to opisać. A poza tym nic, ale na objawy i dolegliwości jeszcze przyjdzie czas :happy:

Tak zapytałam z ciekawości o te dolegliwości, bo gdyby nie test to ja w życiu nie podejrzewalabym ciąży. No jeszcze brak okresu teraz, ale wcześniej kompletnie nic się ze mną nie działo :-) :)

reklama
Ten test u nas przeszlo 30 zl kosztuje.
Te podbrzusze mnie tylko boli az tak jakos dziwnie piecze
Możesz brać magnez najlepiej z witaminą B6. Powinno pomóc a napewno nie zaszkodzi[emoji6][emoji6][emoji6]dzięki za informacje. A możesz powiedzieć gdzie może go widziałaś bo dziewczyny z innego forum szukają i coś znaleźć nie mogą[emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Możesz brać magnez najlepiej z witaminą B6. Powinno pomóc a napewno nie zaszkodzi
emoji6.png
emoji6.png
emoji6.png
dzięki za informacje. A możesz powiedzieć gdzie może go widziałaś bo dziewczyny z innego forum szukają i coś znaleźć nie mogą
emoji6.png
emoji6.png

Wpisuje tylko w wujka google
No ja też mogłabym tak to opisać. A poza tym nic, ale na objawy i dolegliwości jeszcze przyjdzie czas :happy:

Tak zapytałam z ciekawości o te dolegliwości, bo gdyby nie test to ja w życiu nie podejrzewalabym ciąży. No jeszcze brak okresu teraz, ale wcześniej kompletnie nic się ze mną nie działo :-) :)

Zgadzam się. Absolutnie niespodziewalam sie, ze sie uda:D w poprzedniej ciąży. Brak jakich kolwiek objawów:)

Mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć tak, żeby też w pn zrobić betę.
No i zaczęłam brać Femibion Natal 1 od wczoraj.

Już mi odwala, bo jak widzę małe dzieciaczki to się wzruszam... :laugh2:
Synek w końcu już taki duży chłopak a tu znowu takie maleństwo się pojawi... Mam nadzieję.

Ostatnio dwie znajome poroniły i tak jakoś się tego boję... Nigdy mi się to nie przytrafiło, ale teraz tyle myśli jest w mojej głowie... że szkoda gadać :oo::-) :)

Mam nadzieję, że uda mi się wszystko ogarnąć tak, żeby też w pn zrobić betę.
No i zaczęłam brać Femibion Natal 1 od wczoraj.

Już mi odwala, bo jak widzę małe dzieciaczki to się wzruszam... :laugh2:
Synek w końcu już taki duży chłopak a tu znowu takie maleństwo się pojawi... Mam nadzieję.

Ostatnio dwie znajome poroniły i tak jakoś się tego boję... Nigdy mi się to nie przytrafiło, ale teraz tyle myśli jest w mojej głowie... że szkoda gadać :oo::-) :)
..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W polsce chyba musi być pierwsze do 8tyg żeby becikowe dostać. Ale nie jestem pewna. A w Anglii też jest "becikowe"?? Bo w Niemczech nie ma jest za to "KinderGeld"

W Anglii jest " Sure Start Maternity Grant " przyznawane tylko na pierwsze dziecko.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@Leonia89 nie zawracaj sobie głowy takimi sparawami a tym bardziej nie czytaj o tym w Internecie. Uwierz Mi wiem coś o tym. Tylko niepotrzebnie się denerwujesz a najważniejsze o czym musimy teraz myśleć to te Kruszynki które rosną pod naszymi serduszkami!!! Ja mimo tego co przeszłam jestem pozytywnie nastawiona i mam nadzieję, że tak zostanie[emoji1][emoji1][emoji1]

IMG_20170625_083027.jpg
Cześć dziewczyny:) na dzidisj przypada mi @ i już jest fajna kreseczka:)

Załączniki

• IMG_20170625_083027.jpg
    IMG_20170625_083027.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 210
reklama
Do góry