Justyna5789
Fanka BB :)
I aż ja tu zajrzałam z marcowek 2017 wszystkiego dobrego dziewczyny, zobaczycie jak szybko zleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam na wątku styczeń 2015 i też ten czas leci, rany już prawie 2,5 rokuI aż ja tu zajrzałam z marcowek 2017 wszystkiego dobrego dziewczyny, zobaczycie jak szybko zleci
Kinga czy tak czy siak i tak będę trzymała kciuki &&&&Andzela gratuluję Ci bardzo☺ strasznie się cieszę. Ja będę testować 28 ale jakoś wątpię żeby było bo to już był jednak 17 dc
Również gratulujęWitam Was
Andzelika moje gratulacje!!!
Kinga trzymam kciuki
Będę kolejną marcową mamusią. Dzisiaj o 5:30 przed pracą zrobiłam test. I wyszedł pozytywny. Jeszcze jestem w szoku... I w to nie wierzę Udało się za pierwszym razem. Postanowiliśmy, że staramy się o drugie dziecko i udało się.
7 lipca idę na wizytę... Dopiero, no ale to będzie 6 tydzień, więc chyba ok.
Również gratuluję
Ja też jestem w gigantycznym szoku
Mam nadzieję ze wszystko bedzie u mnie ok.
Staralam się 9 cykli
Mam identycznie będę trzymała za nas kciukiTo tym bardziej gratuluję!!! Trochę musiałaś poczekać na te dwie kreseczki. Ale są, to najwazniejsze i teraz oby wszystko było dobrze.
Ja robiąc dzisiaj rano test byłam przekonana że nic tam ciekawego się nie pojawi. Miałam dostać wczoraj okres, a rano trochę czułam ten brzuch. Jak przed okresem w zasadzie. No byłam pewna że zaraz dostanę. Ale pomyślałam że jak już kupiłam ten test to zrobię. O tak, bez przekonania. No i taka sytuacja. Dwie kreseczki no mega szok
Według obliczeń termin wypada mi na 2 marca 2018r.
Jejku nadal mam wrażenie że to co pisze to nie o mnie. Dziwne uczucie
Mam identycznie będę trzymała za nas kciuki
Ogólnie wczoraj zrobilam test tak na wszelki wielki bo kupilam sobie leki na uspokojenie na dzisiejszy pogrzeb no i stwierdzilam pierw test później leki. Myslalam ze mam omam z rana powtorzylam i się potwierdzilo tez sie staralismy o drugą kruszynke a teraz nie wierzę wlasnym oczom.
Z moich wyliczen termin przypada mi na 8 marca