reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Na pewno dostaniesz info i linki moderatorskie. Pod nickiem pojawi ci sie moderator, czlonek zalogi;) to prócz @LizkaELIZKA nikt po mnie nie chcial być?

nie wiem, ja raz powiedziałam, że przydałby się drugi moderator tu i na fejsie to ileś osób przytaknęła ale sprawa się rozeszła. Teraz gdybym sama nie zaczęła czegoś robić pewnie też by tak było. Gorze z grupą na fejsie bo tam administratorem właśnie Ela i już raz pisałam jej, żeby dodała kogoś ale albo nie zauważyła albo olała. Teraz napisałam do niej prywatną wiadomość to może odpisze.

reklama
nie wiem, ja raz powiedziałam, że przydałby się drugi moderator tu i na fejsie to ileś osób przytaknęła ale sprawa się rozeszła. Teraz gdybym sama nie zaczęła czegoś robić pewnie też by tak było. Gorze z grupą na fejsie bo tam administratorem właśnie Ela i już raz pisałam jej, żeby dodała kogoś ale albo nie zauważyła albo olała. Teraz napisałam do niej prywatną wiadomość to może odpisze.
To jeszcze macie na fejsie grupe?

Do góry