D
Deleted member 176021
Gość
No ja w nocy mam miec juz dostęp do zamknietegoDostałam informację, że dziś w nocy mam zostać dodana jako moderator grupy zamkniętej więc jak tylko ogarnę co i jak to dam Wam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w nocy mam miec juz dostęp do zamknietegoDostałam informację, że dziś w nocy mam zostać dodana jako moderator grupy zamkniętej więc jak tylko ogarnę co i jak to dam Wam znać
Zapewne o ile nikt sie nie wykruszył to bedzie gdzies przeszlo 50 osob wiec bedzie targowiskoNo właśnie właśnie ale myśle chyba ze damy radę [emoji2]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@mimi8334 rrobiłaś w zamkniętej tabelkę?
A co trzeba do tej tabelki?z tabelką były przeboje, najpierw inna dziewczyna zrobiła bo nie wiedziała, że mimi miała robić, potem okazało, że nie da się do niej wpisywać. Skończyło się na tym, że ja robiłam obie i pilnuje w nich jako takiego porządku ;p
Jeszcze nie mogę wejść na zamknięty
Na pewno dostaniesz info i linki moderatorskie. Pod nickiem pojawi ci sie moderator, czlonek zalogi to prócz @LizkaELIZKA nikt po mnie nie chcial być?a ja chyba nie mam moderatora, to będzie w ogóle jakoś inaczej wyglądało czy jak xddd?
Na pewno dostaniesz info i linki moderatorskie. Pod nickiem pojawi ci sie moderator, czlonek zalogi to prócz @LizkaELIZKA nikt po mnie nie chcial być?
To jeszcze macie na fejsie grupe?nie wiem, ja raz powiedziałam, że przydałby się drugi moderator tu i na fejsie to ileś osób przytaknęła ale sprawa się rozeszła. Teraz gdybym sama nie zaczęła czegoś robić pewnie też by tak było. Gorze z grupą na fejsie bo tam administratorem właśnie Ela i już raz pisałam jej, żeby dodała kogoś ale albo nie zauważyła albo olała. Teraz napisałam do niej prywatną wiadomość to może odpisze.