D
Deleted member 176021
Gość
Zapewne zostaniesz moderatorem zeby ktos w zastepstwie bylCiesze się, ze wszystko się ułożyło. Napisałam do aniaslu czy jest możliwość, żebym została adminen bo nie może być tylko jedna osoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapewne zostaniesz moderatorem zeby ktos w zastepstwie bylCiesze się, ze wszystko się ułożyło. Napisałam do aniaslu czy jest możliwość, żebym została adminen bo nie może być tylko jedna osoba
Hej kobitki jestem w 11 tc , mam już synka prawie 2 lata [emoji846] mieszkam w Polsce niedaleko Warszawy [emoji846] termin mam na 23 marca [emoji846]
Witaj w naszym gronie choc wszystkie są na zamkniętym napusz do @LizkaELIZKA to Cię dołączy ja nadal na to czekamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nacisnij jej nick w moim pościeA gdzie ja znajdę żeby napisać ? Bo mi kilka wyskakuje .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witaj w naszym gronie choc wszystkie są na zamkniętym napusz do @LizkaELIZKA to Cię dołączy ja nadal na to czekam