reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Jak u mnie za dwa tygodnie na wizycie lekarz potwierdzi że jest OK, to też skarpetki kupię.
I ja też po dwóch stratach - w 8 i 10 tygodniu... Dziś kończę 7 tydzień, więc strach się nasila...
Ja straciłam ciążę w 19 tyg. Tak więc dla mnie nie istnieje jakiś termin po którym będę spokojniejsza :(

reklama
Brzuch zaczyna tak szybko rosnąć? U mnie często taki był jak miałam wzdęcia hahah
No właśnie Ja nie mam w ogóle problemów ze wzdęciami. Kompletnie. Mi lekarz powiedział, że mam mała macicę i dlatego szybko pojawi się u Mnie brzuszek. Bo tym bardziej musi się rozrastać, rozciągać. No i miał rację.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A znamy się znamy :) jesteśmy przykładami że IUI się udaje :) :) trzymam kciuki za dziewczyny na tamty wątku i czytam jak się czyją inne marcówki na tym wątku na kiedy masz termin ?
Z miesiaczki wychodzi 28 marzec a z usg to zobaczymy po wizycie. [emoji6] a jak.Ty sie czujesz?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Z miesiaczki wychodzi 28 marzec a z usg to zobaczymy po wizycie. [emoji6] a jak.Ty sie czujesz?

Mi wychodzi z usg 4 marzec. Mam poranne mdłości ,cały czas mi się odbija i w nocy straszny ból piersi. Dalej mam delikatne bóle podbrzusza. Myślałam że będzie kolorowo

Jestem w poczekalni, nie pamiętam żebym się tak stresowała przed pierwszą wizytą w poprzedniej ciąży...to chyba hormony. Trzymajcie kciuki !

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wychodzi z usg 4 marzec. Mam poranne mdłości ,cały czas mi się odbija i w nocy straszny ból piersi. Dalej mam delikatne bóle podbrzusza. Myślałam że będzie kolorowo
No to faktycznie masz troche tego. [emoji4] ja mam delikatny bol piersi czasami delikatny bol w podbrzuszu i tyle. [emoji6] no ale wszystko przede mna... choc jeszcze jestem ciagle spiaca. [emoji4]

reklama
Do góry