reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

@AnetaManiak a w którym tc jesteś w ciąży ? Kiedy najlepiej iść do lekarza żeby potwierdził ciąże ? Nie chcę iść za wcześnie.
U Mnie jest 5t2d i widać pęcherzyk ciążowy. Tylko ja miałam owulacje dopiero w 17-18dc. Jeżeli chcesz zobaczyć maleństwo z serduszkiem to poczekaj tak do 6tc minimum tak dla pewności to nawet do 6t2d.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem po wizycie. Pęcherzyk ciążowy jest. Odpowiedniej wielkości co do dnia ciąży. Najlepiej żebym za tydzień albo i nawet w następny poniedziałek poszła na usg to powinno już być wszystko dobrze widać łącznie z serduszkiem. No ale w szpitalu zostaje niestety do poniedziałku. No i cysta jest 5cm ale do 12tc ciąży powinna się sama wchłonąć

Bede trzymala kciuki.a po co w szpitalu cie zostawiają

Bede trzymala kciuki.a po co w szpitalu cie zostawiają
Ponieważ w środę miałam tak spuchnięte powieki że na oczy nie widziałam. I do tego na rękach alergia. I co się okazuje, że to wszystko u Mnie hormony ciążowe powodują. Oczy to przeziębienie a ręce alergia, ale wszystko nasilone przeZ ciążę. Jest ponoć tak silna, że tak się mocno broni i pozbywa bakterii z organizmu.

U Mnie jest 5t2d i widać pęcherzyk ciążowy. Tylko ja miałam owulacje dopiero w 17-18dc. Jeżeli chcesz zobaczyć maleństwo z serduszkiem to poczekaj tak do 6tc minimum tak dla pewności to nawet do 6t2d.

To może poczekam. Też owulacje miałam 18dc i tego dnia miałam IUI (cykle mam Ok 30 dni). Ehh.. czas teraz tak wolno leci :/ chciałabym już być po wizycie pewna że wszystko ok

To może poczekam. Też owulacje miałam 18dc i tego dnia miałam IUI (cykle mam Ok 30 dni). Ehh.. czas teraz tak wolno leci :/ chciałabym już być po wizycie pewna że wszystko ok
A lekarz który wykonywał IUI nie mówił kiedy masz przyjść?? No niestety teraz leci wolno aż za wolno. Ale spokojnie dasz radę Kochana[emoji6][emoji6][emoji6]to też Moja bardzo wyczekiwana ciąża. Niestety 15.04 miałam poronieni. Ale teraz wierzę, że będzie wszystko dobrze!!! Ja jestem po stymulacji za to.

Witaj w klubie:) też przede mną wizyta, odliczam co do dnia, a to dopiero 10.07 o 20.40 :( nie wiem jak ja wytrzymam :)
Ponieważ w środę miałam tak spuchnięte powieki że na oczy nie widziałam. I do tego na rękach alergia. I co się okazuje, że to wszystko u Mnie hormony ciążowe powodują. Oczy to przeziębienie a ręce alergia, ale wszystko nasilone przeZ ciążę. Jest ponoć tak silna, że tak się mocno broni i pozbywa bakterii z organizmu.

Dziwne. Ale mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy:tak:

A lekarz który wykonywał IUI nie mówił kiedy masz przyjść?? No niestety teraz leci wolno aż za wolno. Ale spokojnie dasz radę Kochana[emoji6][emoji6][emoji6]to też Moja bardzo wyczekiwana ciąża. Niestety 15.04 miałam poronieni. Ale teraz wierzę, że będzie wszystko dobrze!!! Ja jestem po stymulacji za to.

Pewnie że teraz bedzie dobrze trzeba być dobrej myśli .. trzymam kciuki ✊. .
lekarz chyba nic nie mówił, mogłam mieć wizytę tydzień po (sprawdzić czy napewno pękł pęcherzyk) ale niestety nie miałam takiej możliwości. Leczę się w Polsce a mieszkam za granicą. Więc pozostaje mi czekać i umówić się na kontrolę tutaj na miejscu.

Pewnie że teraz bedzie dobrze trzeba być dobrej myśli .. trzymam kciuki [emoji110]. .
lekarz chyba nic nie mówił, mogłam mieć wizytę tydzień po (sprawdzić czy napewno pękł pęcherzyk) ale niestety nie miałam takiej możliwości. Leczę się w Polsce a mieszkam za granicą. Więc pozostaje mi czekać i umówić się na kontrolę tutaj na miejscu.
A gdzie mieszkasz?? Bo Ja w Niemczech[emoji6]
Może zrób betę a potem sprawdź przyrost po 48godz. Zawsze będziesz pewniejsza

A ja tak się zastanawiam kiedy pójść żeby już było serduszko. Cykle miałam nieregularne tak co 23-25 dni czasem 21.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę w okresie 6+1. Ale obawiam się, że będę musiała ponowić w 7+1 bo moze nie być serduszka, chociaż owu miałam ok. 7 czerwca...Zobaczymy. Potem jadę na urlop i znów byłabym dwa tygodnie do tyłu....

Do góry