reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Leonia ja chyba tez bede lutowa mama. Chyba na pewno bo kalkulator mi wylicza na 2 marca. Ale ja bede miała na 100% cesarke przyspieszona wiec pewnie dwa tygodnie przed terminem porodu. Wiec pewnie bedzie polowa lutego. Ale czekam na wizytę u gin.
Ty jestes po cesarce? Ile czasu?

reklama
andzelika87 jestem 10 miesiecy po cc dlatego bardzo sie boję. W dodatku poprzednia ciąża zakonczyla się cc z powodu zagrażającej zamartwicy plodu odklejenie łożyska w 37 tc

andzelika87 jestem 10 miesiecy po cc dlatego bardzo sie boję. W dodatku poprzednia ciąża zakonczyla się cc z powodu zagrażającej zamartwicy plodu odklejenie łożyska w 37 tc
O raju. Ja tez jestem po cc tylko 2.5 roku. A powiedz mi blizna cie boli teraz? Tak dziwnie szczypie?

dziewczyny, mozecie do mnie wysłać - ja zrobię tabelkę :)
Kochana Ja napiszę wszystko jak już będę po wizycie. Bo się trochę boję tej takiej pierwszej konkretnej wizyty. Ostatnia nie za dobrze się dla Mnie skończyła w poprzedniej ciąży. [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też napiszę jak usłyszę serduszko i jak lekarz konkretnie powie kiedy termin. Przełożyłam wizytę na 17 lipca, bo widzę dziewczyny, że wy prędzej idziecie, to i ja nie będę czekać. Chociaż te trzy tygodnie, to jakas wieczność się wydaje...

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I jeszcze wam powiem, że boję się że będę miała znowu cukrzycę ciążową. Przy okazji bety zrobiłam sobie badanie glukozy i morfologię. I cukier na czczo miałam 85, norma dla ciężarnych do 92.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry