Może się przemeczylas albo dużo robiłaś rzeczy w pozycji zgietej i dlatego bolą plecyNa izbę nie lecę bo dziś jest lepiej a do poniedziałku blisko. A jeśli odpukac już się stało to się nie odstanie. Piersi bolą żadnych plamien więc rozsądek mówi że raczej ok. A że panikuje... No panikuje
reklama
G
goszczaca
Gość
A skąd ta myśl?@Niieszka- wszystko będzie dobrze zobaczysz.
Ja we wtorek mam wizytę na 16.30 ciekawe czy już usłyszę serduszko[emoji7][emoji7][emoji7] czuję się świetnie,rano tylko chwilowe mdłości. Kurcze cały czas mi w głowie te bliźniaki, mąż mówi , żebym nawet tak nie myślała.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio kupiłam ser typu feta z firmy Turek i on jest z mleka pasteryzowanego a na kilku innych nie było zaznaczone jakie to mlekoAle znaleźć coś w sklepie z mleka niepasteryzowanego to sztuka. Więc czemu nie jeść fety np. Trzeba sobie tylko darować swojskie mleczko i przetwory z niego. Surowe jajka i surowe mięso owoce morza. myć owoce a resztę można wcinac spokojnie i majonez i fete i inne turki.
Ewarut
Fanka BB :)
Od pierwszego momentu gdy zobaczyłam dwie kreski pomyślałam bliźniaki.A skąd ta myśl?
G
goszczaca
Gość
Kochana każda z nas panikuje, każda siedzi jak na szpilkach. Mamy świadomość, że wszystko może sie zdarzyć, ale lepiej nie nam i nie można dopuszczać takiej myśli. Ja też co idę do łazienki, to zestresowana czy zobaczę cos czego bym nie chciała widzieć.Na izbę nie lecę bo dziś jest lepiej a do poniedziałku blisko. A jeśli odpukac już się stało to się nie odstanie. Piersi bolą żadnych plamien więc rozsądek mówi że raczej ok. A że panikuje... No panikuje
G
goszczaca
Gość
A betę robiłaś? @michalina_ch będzie miała bliźniaki, ale przyrost bhcg był spory.Od pierwszego momentu gdy zobaczyłam dwie kreski pomyślałam bliźniaki.
Aa wlasnue @michalina_ch jjesteś? Żyjesz?
mimi8334
Fanka BB :)
Ja tak samo tez nigdy bety nie robiłam .Testy były mi wystarczalneJestem w drugiej ciąży , ale bety ani razu nie robiłam. Zawsze tylko test i do gina.
trele-morele
Moderatorka
Ja tak samo tez nigdy bety nie robiłam .Testy były mi wystarczalne
Ja robiłam pierwszą bete przed wizytą ale ginekolog i tak mi zleciła, żeby przyrost sprawdzić.
reklama
Ja w pierwszej ciązy nie robiłam bety wcale. Tak samo jak Tobie wystarczyły mi 2 kreski na teście. Teraz robiłam tylko dlatego, że potrzebowałam zaświadczenie do pracy od lekarza, że jestem w ciąży a to rodzinny mi wystawiał i robiłam betę, żeby miał podstawę do wystawienia zaświadczeniaJa tak samo tez nigdy bety nie robiłam .Testy były mi wystarczalne