reklama
G
goszczaca
Gość
Posiedz tu z nami, to nie bedziesz miala czasu sie martwicStaram się myśleć pozytywnie. Każdy mi mówi że to normalne że boli i żebym się nie stresowała.
Tylko to chyba jest silniejsze ode mnie.
G
goszczaca
Gość
Tez tak kyspalam, przez betę która robilam . ale jest jedno. Dzisiaj gyros robilam z majonezem i ketchupemA ja za raz zrobię sałatkę grecką... Uwielbiam [emoji13]
Nie wiem dlaczego, ale odkąd się dowiedziałam, że jestem w ciąży to mi nieustannie w głowie są bliźniaki.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Fanka BB :)
Oj kochana gyros dawno nie jadłam.Tez tak kyspalam, przez betę która robilam . ale jest jedno. Dzisiaj gyros robilam z majonezem i ketchupem
To moja druga ciąża i nigdy bety nie robiłam tylko test a potem do gina.
Ja w ciazy wszystko jadlam poza surowymi rybami i miesem. Trzymalam diete po urodzeniu malego przy karmieniu piersia wiec chcialam sie rozpieszczac przed rozwiazaniam dzis znowu testowalam i krecha leciutka ale widoczna golym okiem. Betka rosnie w pon do gina. Pewnie nie bd nic widac jeszcze ale moze przepisze mi jakies dodatkowe leki po tym zasniadzie. I tak sobie pomyslalam ze ja to badziej na kwietniowa mamusie sie powinnam wpisac xD ale jeszcze nie ma watku. Akurat fajnie by bylo bo moj synek poczatku kwietnia jest
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Fanka BB :)
Nie ma co przesadzac z tym nie jedzeniem tego czy tamtego.Ja w ciazy wszystko jadlam poza surowymi rybami i miesem. Trzymalam diete po urodzeniu malego przy karmieniu piersia wiec chcialam sie rozpieszczac przed rozwiazaniam dzis znowu testowalam i krecha leciutka ale widoczna golym okiem. Betka rosnie w pon do gina. Pewnie nie bd nic widac jeszcze ale moze przepisze mi jakies dodatkowe leki po tym zasniadzie. I tak sobie pomyslalam ze ja to badziej na kwietniowa mamusie sie powinnam wpisac xD ale jeszcze nie ma watku. Akurat fajnie by bylo bo moj synek poczatku kwietnia jest
Zostań z Nami [emoji16][emoji16]
G
goszczaca
Gość
A kiedy mialas @?Ja w ciazy wszystko jadlam poza surowymi rybami i miesem. Trzymalam diete po urodzeniu malego przy karmieniu piersia wiec chcialam sie rozpieszczac przed rozwiazaniam dzis znowu testowalam i krecha leciutka ale widoczna golym okiem. Betka rosnie w pon do gina. Pewnie nie bd nic widac jeszcze ale moze przepisze mi jakies dodatkowe leki po tym zasniadzie. I tak sobie pomyslalam ze ja to badziej na kwietniowa mamusie sie powinnam wpisac xD ale jeszcze nie ma watku. Akurat fajnie by bylo bo moj synek poczatku kwietnia jest
19 czerwca. Z kalkulatora to tak wychodzi niby jeszcze 30 marca jak obliczalam.A kiedy mialas @?
Zostane zostane szczegolnie ze wczoraj zanim sie dolaczylam to staralam sie poczytac co pisalyscieNie ma co przesadzac z tym nie jedzeniem tego czy tamtego.
Zostań z Nami [emoji16][emoji16]
reklama