reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Chemia :) Moja zmora raz miałam dwóje na swiadectwie i to na koniec gimnazjum :(
Musisz być bardzo inteligentna, dla mnie ścisłe przedmioty były utrapieniem, ale mimo to studia logistyczne skończone :)

Trzymam kciuki żeby nie robili Ci problemów. Dasz radę! Siostra moja pracowała i zaocznie studiowała szacun dla niej że ogarnęla będąc w ciąży. Ty też sobie poradzisz :)

Ja w gimnazjum byłam zagrożona z chemii ;p i tu wychodzi smutna prawda, to nie dzieci nie potrafią się nauczyć tylko nauczyciele wytłumaczyć ;) ja np nigdy nie lubiłam uczyć się na pamięć, a przedmioty ścisłe są logiczne i większości nie trzeba ich wykuwać, przez to kiepsko idzie mi z językami obcymi, co trochę mnie martwi bo wszędzie są wymagane ;<

reklama
Hej dziewczyny. Dzis testowalam w dzien w ktorym powinnam dostac@. Test wyszedl pozytywny ale kreska ledwo zauwazalna. Poszlam zrobic bete i wynik 8 a powyzej 5 oznacza ciaze. Jutro jeszcze przetestuje a w pon powtorze bete zeby zobaczyc czy rosnie bo wynik jest taki jakby dopiero co doszlo do zagniezdzenia ;)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki:D

Tez mam podobnie, ale coz dzialac trzeba stety.

Nie obrazisz się?:D jak zem to przeczytała, az mnie skrecilo :D oczywiscie na nie:) Czlowiek w ciazy je tyle roznosci..ze az szkoda słów:)
Ja zjadłam dzisiaj kanapki z serkiem żółtym i pomidorem i do tego parówki których nie jadłam 3 lata. ..[emoji14]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie kończę puszkę zielonego groszku[emoji2]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Serio? Mi w ciąży odeszła ochota na zdrowe.. koniec z kasza, warzywami... , weganskimi pastami na kanapkę, koniec z chlebem razowym, sałatkami. To straszne. Ale na serio mam ochotę na chalke z dżemem albo kiełbasę.[emoji3] zaraz nikt mnie nie pozna taka będę kulka

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Dzis testowalam w dzien w ktorym powinnam dostac@. Test wyszedl pozytywny ale kreska ledwo zauwazalna. Poszlam zrobic bete i wynik 8 a powyzej 5 oznacza ciaze. Jutro jeszcze przetestuje a w pon powtorze bete zeby zobaczyc czy rosnie bo wynik jest taki jakby dopiero co doszlo do zagniezdzenia ;)

Kochana Moja obecna ciąża zaczęła się od bety 12[emoji6][emoji6][emoji6]było to jakieś 8dni po owulacji. Także masz racje powtórz betę i jak będzie przyrost a napewno będzie nio to Gratulacje!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana Moja obecna ciąża zaczęła się od bety 12[emoji6][emoji6][emoji6]było to jakieś 8dni po owulacji. Także masz racje powtórz betę i jak będzie przyrost a napewno będzie nio to Gratulacje!!!!!

Mam nadzieje ze to ciaza. O synka starania 2.5 roku teraz ma 15 mc a wmiedzy czasie ciaza bez akcji serca plodu... Teraz musi sie udać. Mam klucia w podbrzuszu a po za tym na razie nic ale troche za wczesnie na objawy. Oby do poniedzialku i od razu do gina bo 2 ciaza skonczyla sie zasniadem wiec wole dmuchac na zimne. Biore sobie kwas i duphaston. Albo mi pomoze w ciazy albo wywola okres :D

reklama

I dziekuje ;) bedzie dobrze. Musi byc! Czyli nie tylko ja mam sladowa bete z poczatku :) no ale z legendy powyzej 5 to ciaza wiec samo przez sie mowi. Niech sobie rosnie spokojnie. Jutro zrobie test i zobaczymy czy krecha bd mocniejsza

Do góry