reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

A ja mam problem wybieram się do Polski na urlop pani ginekolog powiedziała że nie zaleca się podróżowania samolotem a podróż autem/autokarem ok 30 godz co robić kurcze...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prowadzimy z mężem Apartamenty Pod Niedźwiedziem www.apartamentypodniedzwiedziem.pl jesteśmy też na fb facebook.com/podniedzwiedziem :)

Nie są one nasze :p Prowadzimy je dwóm właścicielom. Specjalnie przeprowadziliśmy się ze śląska. Dopiero od pół roku. Szał turystów w wakacje nas zaskoczył, ale o to chodzi żeby się wynajmowało.

Zapraszam! Jeden właściciel (swoją drogą moj teść) pozwala mi opuszczać ceny ;)

A Wy czym się zajmujecie? Popiszcie coś o sobie :)

Molly SUPER! Musimy sie jakoś zmówić że żadnych złych wieści tylko dobre! Bo BARDZO chcemy tych dzidziusiów, a jak sie czegos tak BAAAARDZO pragnie to się sprawdza :) Nie inaczej!
Śliczne macie te apartamenty :) od razu zapisałam sobie wasza stronę na przyszłość :)

O ja też studiowałem logistyke:) teraz prowadzę szkolenia z logistyki i pokrewnych tematów:)

Gratuluje, że Twoje studia nie poszły na marne to teraz rzadkie :) Moje maja niewiele wspolnego z moja pracą, ale w sumie studia sporo uczą i nie mam tutaj na myśli wiedzy jaką się nabywa, ale to też nauka zaradności, wytrwałości, nawiązywania relacji.

A ja mam problem wybieram się do Polski na urlop pani ginekolog powiedziała że nie zaleca się podróżowania samolotem a podróż autem/autokarem ok 30 godz co robić kurcze...

Ale że w pierwszym trymestrze się nie zaleca czy ogólnie? bo przecież kobiety w ciąży latają i wszytsko jest ok.

Znalazlam blog to fragment

"Wszyscy wiemy, że z lekarzami różnie bywa. Jeden mówi A, drugi mówi B. Ja spotkałam dwóch ginekologów i jeden mówił: do 12 tygodnia samolotem latać nie wolno, a drugi wręcz przeciwnie: „Latać, bawić się, niczym się nie przejmować, bo w zdrowej ciąży samolot nawet w 8 czy 10 tygodniu nie zaszkodzi”. Któremu wierzyć, którego posłuchać??? Trudne pytanie. Myślę, że to zależy nie tylko od tego, do jakiego lekarza trafisz, ale też od Twojej głowy – czy zaufasz temu, który mówi „latać”, jeśli inni mówią „zostań i siedź na tyłku przez 12 tygodni”? Ja nie powiem nic więcej – nie powiem Ci, że latanie w pierwszym trymestrze jest zakazane i nie rób tego, ale nie powiem również, że lataj, lataj, nic się nie bój. Dajcie koniecznie znać, jaką opinię na ten temat mieli Wasi lekarze i Wy!:)"

Link do: Podróżowanie w ciąży - I trymestr - 10 przydatnych zasad!

reklama
Hej dziewczyny. Dzis testowalam w dzien w ktorym powinnam dostac@. Test wyszedl pozytywny ale kreska ledwo zauwazalna. Poszlam zrobic bete i wynik 8 a powyzej 5 oznacza ciaze. Jutro jeszcze przetestuje a w pon powtorze bete zeby zobaczyc czy rosnie bo wynik jest taki jakby dopiero co doszlo do zagniezdzenia ;)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry