Super przyrost, gratulujęByło 869,6 po 2 dniach jest 1812,1 mIU/ml dobry wynik?
reklama
G
goszczaca
Gość
Ciesze sie i placze
G
goszczaca
Gość
Mam nadzieje, ze będzie pieknie roslo
Leonia89
Zaciekawiona BB
Było 869,6 po 2 dniach jest 1812,1 mIU/ml dobry wynik?
No pięknie!!! Gratuluję!!! Ja będę robić jutro. I mam nadzieję, że wzrośnie tak samo pięknie jak u Ciebie
G
goszczaca
Gość
Trzymam kciukiNo pięknie!!! Gratuluję!!! Ja będę robić jutro. I mam nadzieję, że wzrośnie tak samo pięknie jak u Ciebie
Hej dziewczyny chciałabym do Was dołączyć ale nie wiem czy nie załapie się jeszcze na Luty, ponieważ cykle mam nieregularne a w poniedziałek byłam u lekarza i jeszcze nie mógł mi nic dokładniej powiedzieć. Ale może zacznę od początku : mam 25 lat i od roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko i jak dotąd nie wychodziło co mnie martwiło . Jak już wcześniej wspomniałam mam nie regularne cykle ( ostatnią @ miałam 21.05) i myślałam , że i w tym cyklu się nie udało, chociaż piersi mnie trochę inaczej bolały niż zwykle więc w piątek(23.06.) postanowiłam zrobić test i po chwili ukazały się dwie piękne krechy w co nie mogłam uwierzyć i od razu pobiegłam do męża żeby zobaczył czy tam na pewno są dwie potwierdził od razu umówiłam się do lekarza na poniedziałek 26.06. . Także potwierdził ciąże ale powiedział że jest jeszcze zbyt wczesna żeby mógł cokolwiek więcej powiedzieć ale jest 4,3 mm pęcherzyk następną wizytę mam 14. 07. We wtorek zrobiłam bete i mój wynik to 2756.6.
Co o tym myślicie ? Pozdrawiam
Co o tym myślicie ? Pozdrawiam
AnetaManiak
Fanka BB :)
reklama
Leonia89
Zaciekawiona BB
@Sylwia1805 witamy
Gratuluję! Udało się Wam
Gratuluję! Udało się Wam